Pondelok3. jún 2024, meniny má Karolína, Kevin, zajtra Lenka

Jessica Simpson opäť pribratá: Také prsia ešte nemala!

Jessica Simpson Zobraziť galériu (7)
Jessica Simpson (Zdroj: SITA)

NEW YORK – To je ale objem! Jessica Simpson (29) má opäť jedno zo svojích „ťažších období“. Zdá sa však, že jej to vôbec nevadí. Hoci iné hviezdy by svoje pribraté nôžky radšej schovali pod dlhé šaty, Jessica ich hrdo vystavuje na obdiv v kratučkej minisukni!

Najlepší liek na zlomené srdce? Jedlo! Asi tak sa dá vysvetliť pár kíl, ktoré speváčka a hviezda televíznej šou Newlyweds pribrala v poslednom čase. Na dolnej časti tela síce nevyzerajú až tak príťažlivo, jej horné partie sú však naozaj úctyhodné.

Blondínka je svojimi bujnými tvarmi povestná, s pár kilami navyše má však prsia ako nikdy predtým. A hoci sa dlhšiu dobu odhaľovaniu svojich nôh vyhýbala, zdá sa, že jej komplexy z tejto časti tela sú už minulosťou. Len sotva by si totiž mohla obliecť kratšie šaty, ako tie, v ktorých sa predviedla na premiére svojej sestry Ashlee Simpson-Wentz v muzikále Chicago. Tmavovláska v ňom hrá rolu vrahyne Roxie a Jessica bola zo sestrinho debutu na Broadwayi poriadne vzrušená.

Sexi šaty však môžu mať aj ďalšiu príčinu. Jessica sa zrejme pomaly vystrábila z ťažkého rozchodu s hráčom amerického futbalu Tonym Romom. Svoj zrak uprela na iného muža – jeho spoluhráča Milesa Austina.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu