Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Vypapaná Jessica Simpson: Tlstý zadok jej už trhal nohavice!

Jessica Simpson Zobraziť galériu (11)
Jessica Simpson

NEW YORK - Pribúdajúce kilogramy narobili americkej speváčke v poslednom období nemalé problémy, a to priamo počas jej živých vystúpení. Nohavice boli totiž u nej ešte donedávna jednorázovou záležitosťou - Jessica na zadku doslova praskala vo švíkoch!

Príťažlivá blondínka v uplynulých mesiacoch zapĺňala stránky bulvárnych plátkov najmä vďaka svojim viditeľne objemnejším tvarom. Ale zatiaľ čo jej bacuľnatú postavu kamarátky a známe osobnosti v médiách bránili, ona sama nedávno prekvapila fanúšikov šokujúcim priznaním: "Zakaždým, keď som vystupovala na Madison Square Garden, úplne sa mi roztrhali nohavice - na polovicu."

Keďže každá šikovná dáma zo sveta šoubiznisu vie, ako predchádzať takýmto trápnym situáciám, s originálnym nápadom prišla aj Jessica (28). Namiesto klasických nohavíc začala nosiť krátku sukničku, ktorá má všité šortky. Takýto pohodlný kúsok oblečenia je veľmi obľúbený predovšetkým u športovkýň na tenisových kurtoch.

To, že spievajúca kráska nikdy nestráca zmysel pre humor, potvrdila aj svojím vystúpením v Rochesteri pri príležitosti sviatku všetkých zaľúbencov. Pri uvádzaní piesne You're my Sunday, totiž publiku nonšalantne prezradila: "Oslavujem život, ktorý práve žijem. Niekto prišiel do môjho života a ukázal mi, ako vidieť seba samú v najlepšom možnom svetle, takže som to napísala pre ňu." Okamžite na to síce najskôr zavtipkovala, že mala na mysli svoju fenku Daisy, no potom sa pozrela na svojho miláčika Tonyho Roma a dodala: "Prepáč, zlato. Táto pieseň je pre teba."

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu