Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Svet retuše sa zbláznil: Bacuľka Jessica Simpson je štíhla ako prútik!

Vyretušovaná Jessica Simpson je štíhla ako kedysi Zobraziť galériu (9)
Vyretušovaná Jessica Simpson je štíhla ako kedysi

LOS ANGELES – Tak toto je už akosi priveľa! Americká speváčka Jessica Simpson (29), ktorá už dlhší čas bojuje s kilogramami navyše, sa najnovšie predviedla ako ozajstná modelka. V šatách módnej značky Fendi vyzerá síce očarujúco, no so štíhlymi sexi nohami sa na seba takmer vôbec nepodobá!

Zopár grafických úprav a oblé krivky sú fuč! Presne tak dopadlo fotenie hudobnej hviezdy, ktorá si zapózovala pre marcové vydanie magazínu Allure. A hoci v priloženom rozhovore americkú posadnutosť váhou odsudzuje, sama sa skutočnú krásu svojho tela zrejme hanbí ukázať. Nielenže sa nechala vyretušovať na nepoznanie, no v časopise uverejnila fotografie najmä z čias jej najlepšej formy... Niektoré aj šesť rokov staré!

V interview sa Jessica nevyhla otázkam o bývalých milencoch, no rozhodne na ne neodpovedala spôsobom, akým to urobil John Mayer. S týmto hudobníkom totiž blonďavá diva tvorila pár v rokoch 2006 – 2007 a podľa jeho slov to medzi nimi v posteli poriadne iskrilo. V magazíne Playboy jej spoločnosť prirovnal ku kokaínu, pričom za dverami spálne sa vraj mení na sexuálny napalm. Speváčka sa však na jeho úroveň neznížila a prezradila len toľko, že John na jej hnedej farbe vlasov z ich spoločného obdobia nemá nijakú zásluhu – aj keď si to doteraz myslí!



Jessica Simpson na párty v New Yorku na konci novembra 2009 a na fotke v aktuálno čísle magazínu Allure

Svet retuše sa zbláznil:
Zobraziť galériu (9)




Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu