Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Šokovaný Beckham: Moderátorka ho chytila za penis!

Sexuálne napadnutý David Beckham Zobraziť galériu (4)
Sexuálne napadnutý David Beckham

MILÁNO – Pozor na rozkrok! Genitálie futbalistu Davida Beckhama (34) zažili brutálny útok. Talianska moderátorka si splnila svoj tajný sen a futbalovú hviezdu poriadne obchytkala priamo pred televíznymi kamerami. A vraj tam toho veľa nemá!

Bol v šoku! Talianska moderátorka Elena Di Cioccio si zaumienila, že zistí, sko to vlastne je s rozkrokom jedného z najznámejších futbalistov na svete. Inšpirovala ju k tomu reklama na spodnú bielizeň Armani, v ktorej vyzeral manžel „Posh Spice“ naozaj veľmi obdarený. Elena neváhala, navliekla si žlté gumené rukavice a hurá na vec! Úbohý David dával v dobrej nálade interview miestnej televízii, keď sa k nemu moderátorka nenápadne prikradla a poriadne ho omakala! Šokovaného futbalistu ochranka následne začala smerovať k limuzíne. Keby Davidove pohľady v tej chvíli mohli zabíjať, Elena by už bola šesť stôp pod zemou.

Tým sa však nepríjemný incident neskončil. Talianka sa totiž rozhodla, že celému svetu prezradí, čo zistila. „Chytila som to, ale bolo to malé! David, všetkých si nás dostal. Čo si si tam dal vatu? Celé je to len trik!“ rozhorčovala sa. Dámy, ktoré snívali o Davidovom obdarenom rozkroku v obtiahnutých bielych slipoch, tak utrpeli ťažkú ranu. Nuž, nie je všetko zlato, čo sa blyští! Ako je na tom tam dole Beckhamov nástupca u Armaniho Cristiano Ronaldo, sa môžete presvedčiť tu.

Štýlový futbalista sa zrejme neskôr upokojil. Jeho hovorca totiž označil celú príhodu za „neškodnú zábavu“. Fanúšikovia AC Miláno však takí zhovievaví nie sú a volajú po odvete pred súdom!

 
 


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu