Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Beckhamovci o 10 rokov: Takto budú vyzerať bez plastiky!

Takto by mohli manželia Beckhamovci vyzerať o 10 rokov Zobraziť galériu (7)
Takto by mohli manželia Beckhamovci vyzerať o 10 rokov

LONDÝN - Bez zásahu chirurgov by v žiari reflektorov a bleskov fotoaparátov nevyzerali práve najlepšie! Hoci sú manželia Beckhamovci považovaní za jeden z najatraktívnejších párov šoubiznisu, o desať rokov bude vraj táto idylka len obyčajnou spomienkou. Pozrite sa, ako príšerne zostarnú!

Šedinám by sa mali ešte ubrániť, no ich tváre už budú poznačené hlbokými vráskami! Výchova troch dospievajúcich synov a vysoké pracovné nasadenie dá totiž Victorii počas nasledujúcej dekády poriadne zabrať - až tak, že namiesto trčiacich lícnych kostí bude mať plnšie líca. Žeby medzičasom upustila od drastických diét a začala sa stravovať ako normálna žena?

Jej manžel a futbalové eso v jednom, David, však svoje starnutie vraj ponesie ďaleko horšie. Na fiktívnom zábere mu bledé vlasy síce zostali, ale v tvári pripomína zrelého šesťdesiatnika. S takýmto imidžom by mu o desať rokov zrejme nezostala jediná fanúšička a vo svete reklamy by sa pravdepodobne uchytil už len v propagovaní zdravotníckych pomôcok pre seniorov.

Nelichotivé fotografie sú výsledkom forenzného umelca Joea Mullinsa z Washingtonu, ktorý použitím súčasných fotografií a ich následnými grafickými úpravami nahliadol do desaťročnej budúcnosti britskej dvojice. Do úvahy zobral len životný štýl Beckhamovcov a myšlienku, že za spomínané obdobie nepodstúpia žiadne skrášľovacie procedúry. To, ako podľa neho budú vyzerať v roku 2020, však nemá byť výsmechom, ale len zdvihnutým ukazovákom: "Takto by celebrity pravdepodobne vyzerali, ak by sa o seba nestarali. Pridal som im desať tvrdých rokov. Možno by si mohli tie obrázky zavesiť na zrkadlo v kúpeľni ako motiváciu, aby žili zdravo."



Chcete vedieť ako dovolenkujú Beckhamovci? Čítajte tu!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu