Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Gayovia na Victoriu kašlú, chcú Davida pre seba!

David Beckham Zobraziť galériu (8)
David Beckham (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Victoria, dávaj si pozor – máš naozaj veľkú konkurenciu! Tvoj manžel sa totiž páči nielen ženám, ale aj mužom. David Beckham (34) sa ako jediný heterosexuál dostal do top desiatky gay ikon. Konečne sa mu vrátila poctivá starostlivosť o vlasy a obliekanie!

Gayovia si urobili zoznam svojich ikon! V prvej desiatke sa však umiestnil aj muž, ktorý s nimi vraj nemá nič spoločné – David Beckham. Hoci sa Beckhamovci v médiách vidia veľmi radi, je otázne ako zareagujú na tento Davidov úspech. Prieskum medzi piatimi tisíckami homosexuálnych respondentov prebehol prostredníctvom stránky OnePoll.com.

Gay ikonou všetkých čias sa však nestal on, ale Sir Elton John. Popri ňom sa v zozname objavili aj ďalšie známe mená. Hneď za Eltonom sa umiestnil Freddie Mercury, spevák skupiny Queen, ktorý zomrel na AIDS. Nechýba enfant terrible anglického popu George Michael, ktorého okrem hudby preslávili aj homosexuálne hrátky na pánskych záchodoch. Boy George zhrabol hlasy od milovníkov mejkapu, literárni nadšenci zas posunuli do prvej desiatky Oscara Wilda.

V rebríčku ženských ikon je situácia o niečo zaujímavejšia. Tu totiž respondenti zjavne neuprednostňovali lesbičky – hoci o niektorých umiestnených sa traduje, že mali aj aférky s rovnakým pohlavím. Nenájdete tu však ani Portiu de Rossi, ani Ellen DeGeneres či Rosie O’Donnell. Namiesto jednej z nich kraľuje rebríčku Judy Garland a ďalej v ňom nájdete mená ako Kylie Minogue, Madonna, Cher či Marilyn Monroe.

Čo má David Beckham spoločné s Jamesom Bondom? Čítajte tu!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu