Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Angelina je v skutočnosti blondínka - prefarbená od útleho detstva!

Angelina Jolie ako dievčatko Zobraziť galériu (11)
Angelina Jolie ako dievčatko

LOS ANGELES - Tajomstvo odhalené! Hollywoodska kráska Angelina Jolie (34), ktorá sa ešte stále drží na popredných priečkach rebríčkov najsexi žien sveta, sa narodila s blond hrivou. Bledé pramene sa však nepozdávali jej vlastnej matke - tá rozhodla, že dcére farbu jednoducho zmení!

Nádherná už od detstva! Zábery z Angelininho raného veku však nedokazujú len to, že sa na svet odjakživa pozerala veľkými očami a na chlapcov špúlila plné pery. Fotografie takisto potvrdzujú, že herečka neprišla na svet ako tmavovláska. O hnedý odtieň sa jej postarala až mama Marcheline Bertrand, ktorá jej zafarbila vlasy skôr, ako po prvýkrát zasadla do školských lavíc!

"Moja prirodzená farba je tmavá blond," prezradila matka šiestich detí v šokujúcej spovedi pre nemecký magazín Das Neue. V rozhovore ďalej priznala, ako k súčasnému odtieňu vlastne prišla: "Keď som mala štyri alebo päť rokov, moja mama mi zafarbila vlasy na tmavohnedo a rozhodla sa nechať to tak. A mne to zostalo."

Angelina sa fanúšikom ako blondína už raz ukázala v akčnej snímke 60 sekúnd, v ktorej si zahrala po boku Nicholasa Cagea. S takýmto odtieňom ju však tento rok budeme môcť zhliadnuť aj na striebornom plátne - s blond hrivou sa totiž blysne v thrilleri Salt. Natrvalo sa však k tejto farbe zrejme nikdy nevráti. Aj podľa internetových diskusií sa totiž väčšine jej priaznivcov na nej páči práve hnedá.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu