Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Angelina na vernosť kašle... Radšej Bradovi trhá košele!

Angelina Jolie Zobraziť galériu (10)
Angelina Jolie

LOS ANGELES - Opäť sa vyfarbila! Americká herečka Angelina Jolie (34) ešte stále prežíva so svojím partnerom Bradom Pittom (45) poriadne búrlivé obdobie. Hoci v médiách tvrdí, že jej miláčik je slobodný muž, občas je schopná roztrhať mu košeľu. Nie však od vášne, ale od nekontrolovateľnej zúrivosti!

Je za milostné avantúry! Angelina nedávno šokovala magazín Das Neue, keď sa priznala, že vernosť podľa jej názoru nie je pre vzťah podstatná. Otvorený milostný pomer vraj môže fungovať rovnako dobre ako monogamné partnerstvo, pokiaľ s tým obidvaja milenci súhlasia: "Pochybujem, že vernosť je pre vzťah absolútne nevyhnutná. Ani ja, ani Brad sme nikdy netvrdili, že vzájomné spolužitie znamená byť spútaný reťazou. Uisťujeme sa, že nikdy nebudeme jeden druhého obmedzovať."

Podľa hollywoodskej krásky nevera ani zďaleka nie je najhorší scenár ukončenia vzťahu. Možno aj vďaka vlastnej skúsenosti je presvedčená, že oveľa horšie ako podvádzanie je v súvislosti s rozchodom práve ohováranie: "Je horšie opustiť svojho partnera a potom o ňom škaredo rozprávať."

Aj keď sa môže zdať, že Brad vo svojej polovičke našiel poklad, ktorý mu toleruje sexuálne dobrodružstvá mimo vlastnej spálne, v skutočnosti je Angelina tá najprísnejšia "papuča". Z jej slov je totiž zrejmé, že herec pri predostieraní svojich názorov riskuje, že si ráno nebude mať čo obliecť: "Lietajú doma iskry, keď si milý Brad nechce uvedomiť, že sa mýli a reaguje vzdorovito. Vtedy som schopná sa tak rozzúriť, že mu roztrhám košeľu."



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu