Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Šok: Angelina s nervami v koncoch - pokúsila sa o samovraždu!

Angelina Jolie Zobraziť galériu (12)
Angelina Jolie

LOS ANGELES - Psychicky sa zrútila! Život americkej herečky Angeliny Jolie (34), ktorá sa už dlhší čas utápa v ťažkých depresiách, údajne visel na vlásku. Nechýbalo veľa a v záchvate paniky by so svojím trápením navždy skoncovala... Samozrejme, kvôli Bradovi!

Nedovolí mu pohnúť sa od nej ani na krok! Len čo hollywoodsky sexsymbol, Brad Pitt, vytiahne päty z domu, jeho nežnú polovičku okamžite ovládnu pocity úzkosti. Labilná Angelina totiž nedokáže uniesť myšlienku, že by ju otec jej šiestich retolestí reálne opustil... To si radšej siahne na život!

Strhujúcu drámu, ktorá sa nedávno odohrala v domácnosti najznámejšieho hereckého páru, priniesol na svojich stránkach magazín National Enquirer. Ten na základe svedectva svojho zdroja tvrdí, že Angelina spanikárila, keď zostala sama s deťmi v Los Angeles. Brad, ktorý bol v tom čase skontrolovať ich luxusné sídlo vo Francúzsku, sa vraj od nej dočkal desivého telefonátu!

"Keď nie si na blízku, mávam hrozné pocity. Sú úplne rovnaké ako tie, keď som bola mladšia. Vtedy som sa pokúsila samu seba zabiť," uvádza spomínaný časopis ako úryvok z Angelininých slov počas jej psychického kolapsu. Našťastie, Brad vraj nestratil duchaprítomnosť a rozrušenú partnerku upokojil prísľubom, ktorý chce na pokraji zúfalstva počuť každá žena - že pre ňu a ich deti urobí vždy čokoľvek!

Obálka bulvárneho plátku tiež uvádza, že do losangelského sídla hollywoodskej dvojice boli vďaka hercovi vyslané aj vozidlá záchrannej služby. Brad má tak odteraz plné právo byť v očiach svojich fanúšikov hrdinom nielen na striebornom plátne, ale aj v reálnych životných situáciách. Niet divu, že sa ho Angelina stále drží zubami nechtami!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu