Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Zamilované úsmevy a škrabkanie vo vlasoch... Angelina, chytila si druhý dych?!

Angelina Jolie a Brad Pitt Zobraziť galériu (9)
Angelina Jolie a Brad Pitt

LOS ANGELES – Pre charitu všetko! Tak vyznelo správanie americkej herečky Angeliny Jolie (34), ktorá vo štvrtok večer medzi hollywoodskou smotánkou žiarila ako nikdy predtým. Široké úsmevy a láskyplné gestá rozdávala na všetky strany – dokonca aj na tú, kde postával šťastný Brad Pitt (45)!

Ďalšie divadlo pred novinármi alebo úprimné vyznanie citov? Tak takéto myšlienky behali po rozume prítomným hosťom bálu organizácie UNICEF pri pohľade na hviezdnu Angelinu. Napriek neustálym chýrom o jej depresiách, podvýžive a divokých hádkach s partnerom totiž počas charitatívneho večera pôsobila dojmom dokonalej spoločníčky. Nádherne upravená a v dobrej nálade očarila hneď niekoľkých mužov... Brada nevynímajúc!

Práve jemu venovala hollywoodska diva najväčšiu pozornosť – po celý večer sa k nemu nežne túlila a občas sa mu rukou prehrabala vo vlasoch. Nevinného objatia sa však z jej strany dočkal aj niekdajší kráľ boxu Muhammad Ali, ktorý trpí Parkinsonovou chorobou a do tretice si Angelininu spoločnosť vychutnal herec Matt Damon.

Ďalším mimoriadne atraktívnym párom sa na bále stal Bruce Willis s pôvabnou manželkou Emmou. Objektívy paparazzov sa tešili aj na Georgea Clooneyho s priateľkou Elisabettou, no talianska krásavica ho tentoraz nesprevádzala. O oslňujúce dámy však rozhodne núdza nebola! Tradičnou ozdobou večera sa stala modelka na dôchodku, Cindy Crawford, no zahanbiť sa nedala ani mladšia krv – Selena Gomez v ružovej róbe vyzerala veľmi elegantne a dospelo.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu