Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Nevernica Angelina Jolie: Brad jej nestačí, chce milencov a milenky!

Angelina Jolie a Brad Pitt Zobraziť galériu (11)
Angelina Jolie a Brad Pitt (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – To je ale nemravnica! Milióny žien by vraždili za milenca ako je Brad Pitt. Angelina Jolie (34) však medzi ne určite nepatrí. Práve naopak. Známa sexbomba túži nielen po iných partneroch, ale aj partnerkách!

V jej posteli musí byť poriadne horúco! Angelina Jolie neskrýva túžbu po nejakej zmene vo svojom sexuálnom živote. Miláčik žien Brad Pitt totiž jej apetítu už nestačí! Tmavovlasá dračica mu už dokonca navrhla, aby svoj vzťah tak trochu „uvoľnili“. Angelina pritom neskrýva, že predmetom jej záujmu nie sú len muži, ale aj ženy. Vernosť pritom nepovažuje vo vzťahu za podstatnú. „Angie vyhlásila, že má záujem vídať sa nejakú dobu aj s inými ľuďmi, ale Brad to odmietol,“ prezradil zdroj blízky obom hercom. Hviezda filmu Nehanební bastardi sa údajne za tento návrh na svoju dlhoročnú priateľku a matku svojich detí nahnevala. Na rozdiel od Angie, Brad zrejme považuje monogamiu za nedeliteľnú súčasť normálneho vzťahu.

Románik Angeliny Jolie a Brada Pitta sa začal v roku 2005, pri natáčaní filmu Pán a pani Smithovci. Brad bol v tom čase ženatý s herečkou Jennifer Aniston – napriek tomu však podľahol sexepílu svojej kolegyne. Ich vzťah dlho vyzeral idylicky, ale v poslednom čase sa čoraz častejšie objavujú správy o ich vzájomných nezhodách.

Viacej o Bradovi a Angeline nájdete tu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu