Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nevkusná Lady Gaga sa neštíti ničoho: V latexe aj pred kráľovnou!

Kráľovná Alžbeta II a Lady Gaga Zobraziť galériu (10)
Kráľovná Alžbeta II a Lady Gaga

LONDÝN - Opäť šokuje! Popová speváčka Lady GaGa bola jednou zo známych osobností, ktoré včera zabávali britskú Kráľovnú Alžbetu II. a jej manžela na tradičnom galavečeri Royal Variety Performance.

Kontroverzná hudobníčka nezostala nič dlžná svojej povesti. Na výnimočné stretnutie sa obliekla tak ako obvykle - šokujúco. Navliekla na seba červený latexový kostým a oči si namaľovala rovnakou farbou.

V meste Blackpool na severozápade Anglicka sa predstavila aj americká tínedžerská hviezda Miley Cyrus, ktorá pred Kráľovnou zaspievala svoj hit Party In The USA. Na pódiu nechýbala ani tanečná skupina Diversity, ktorá získala právo vystupovať na podujatí víťazstvom v televíznej talentovej súťaži Britain's Got Talent. Nechýbala napríklad ani herečka Whoopi Goldberg.

Pred budovou opery v Blackpoole sa zhromaždila asi tisícka ľudí, ktorí chceli pred slávnostným charitatívnym večerom zahliadnuť prichádzajúcu kráľovnú a Vojvodu z Edinburghu. Komik Frank Carson pozdravil kráľovský pár v budove a pokúsil sa dať Princovi Filipovi pár manžetových gombíkov s anglickou vlajkou. "Pokúsil som sa mu dať zo žartu manžetové gombíky, no vrátil mi ich," prezradil 83-ročný Carson.

Royal Variety Performance sa každoročne koná na podporu Entertainment Artistes' Benevolent Fund, ktorého patrónkou je Kráľovná Alžbeta II.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu