Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Speváčka Toni Braxton: Náhla hospitalizácia!

Toni Braxton Zobraziť galériu (7)
Toni Braxton

LOS ANGELES - Americkú r'n'b speváčku Toni Braxton vo štvrtok hospitalizovali v losangeleskej nemocnici pre problémy s imunitným systémom. Interpretka hitu Un-Break My Heart totiž trpí nebezpečným autoimunitným ochorením systémový lupus erythematodes.

"Chcem poďakovať všetkým fanúšikom za ich podporu. Budem úplne v poriadku, keďže mám to šťastie, že mám skvelú rodinu, ktorá mi je oporou," vyjadrila sa Braxton pre portál TMZ.com.

Štyridsaťtriročná rodáčka z Marylandu odštartovala svoju kariéru koncom 80. rokov spolu so svojimi štyrmi sestrami v skupine The Braxtons. Tam si ju všimli producenti Antonio 'L.A.' Reid a Kenneth 'Babyface' Edmonds. V roku 1993 vydala debutovú eponymnú nahrávku a o rok neskôr dostala cenu Grammy v kategórii Najlepší nováčik. Úspech dosiahla aj s druhým albumom Secrets (1996). Už o dva roky neskôr sa však pohádala so svojím vydavateľstvom a prvý raz zbankrotovala. Napriek tomu naďalej vystupovala, vydávala albumy a hrala vo filmoch.

Speváčka má okrem spomínaného lupusu aj mnohé ďalšie zdravotné problémy. Z prsníka jej museli vyoperovať nezhubný nádor a liečila sa tiež na zápal osrdcovníka. Pre mikrovaskulárnu angínu musela predčasne prerušiť angažmán v istom lasvegaskom hoteli. V roku 2010 opäť zbankrotovala. V tom istom roku vyšiel jej šiesty a zatiaľ posledný štúdiový album s názvom Pulse. Informácie pochádzajú z webovej stránky www.nme.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu