Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Susan Boyle ako 22-ročná: Spievala božsky... A vyzerala k svetu!

Susan Boyle v roku 1984 a dnes. Zobraziť galériu (7)
Susan Boyle v roku 1984 a dnes.

LONDÝN - Najväčšia hviezda tohtoročnej britskej súťaže talentov neprestáva svojich fanúšikov príjemne prekvapovať. Na internete totiž pribudol videozáznam spred 25 rokov, na ktorom Susan Boyle (47) nielenže nádherne spieva, ale navyše vyzerá veľmi atraktívne!

Ak ste si niekedy položili otázku, či sa britská panna so zlatom v hrdle narodila alebo za jej úspechom stoja roky poctivého cvičenia, video spred štvrťstoročia ponúka jednoznačnú odpoveď. Zo Susaninho hlasového prejavu naskakovali zimomriavky už keď mala 22 rokov. A hoci ju média pred mesiacom nazývali najškaredšou speváčkou na svete, v mladosti sa za ňou chlapi otáčali!

Spomínaný záznam pochádza z roku 1984 a populárna Britka na ňom precítene spieva skladbu I Don't Know How to Love Him z muzikálu Jesus Christ Superstar. Zaujímavosťou je, že i vtedy išlo o spevácku súťaž v miestnom klube a Susan sa v nej dokonca ocitla úplnou náhodou - len ako náhradníčka.

Autorom klipu je šesťdesiatjedenročný Gerry McGuinness. Ten sa priznal, že spevácku hviezdu so šedinami a pár kilami navyše po vystúpení v súťaži Británia má talent vôbec nespoznal. On sám totiž potvrdil, že Susan za mladi vyzerala neporovnateľne príťažlivejšie: "Bola veľmi plachá ale takisto veľmi atraktívna - keď vstúpila do miestnosti, otočilo sa za ňou zopár hláv."

Ktovie, prečo sa talentovaná speváčka aj napriek úžasnému hlasu nedokázala za celé tie roky presadiť a obohatiť britskú hudobnú scénu. Útechou jej však môže byť aspoň fakt, že náležité uznanie nakoniec prišlo, a to v poriadne veľkorysej miere.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu