Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Potupné začiatky Susan Boyle: Strápnená a vysmiata na javisku!

Susan Boyle teraz a vo svojich 33 rokoch Zobraziť galériu (4)
Susan Boyle teraz a vo svojich 33 rokoch

LONDÝN - Nová mediálna hviezda si už raz prežila svoje veľké sklamanie. Pred štrnástimi rokmi spev Susan Boyle (47) nikoho nezaujal a zo súťaže odišla s hanbou. Svojho sna sa však napriek tomu nevzdala.

Takto vyzerala Susan Boyle, keď mala tridsaťtri rokov. V ružovom saku a sukni pod kolená skúšala šťastie v britskej šou hľadajúcej talenty s názvom My Kind of People. Úbohá Susan sa ale v tejto relácii nestretla s nadšením, aké sprevádzalo jej vystúpenie v súčasnom Britain's Got Talent.

Práve naopak. Sám moderátor začal uprostred Susaninho vystúpenia robiť netaktné gestá, ktorými rozosmieval prítomných divákov. Vrcholom drzosti bol jeho trápny pokus pozrieť sa snažiacej sa speváčke pod sukňu. Sympatická Škótka ale brala celú situáciu s obrovským nadhľadom a svoju pieseň I Dont Know How To Love Him bez chybičky dospievala.

Ani to jej však nepomohlo v ďalšom postupe. Jej úžasný hlas bol bez váhania vyhodený zo súťaže. Večerné vystúpenie nakoniec nebolo zaradené ani do televízneho vysielania. Takmer pätnásť rokov po neúspešnom pokuse dostala Susan Boyle konečne to, čo si naozaj zaslúži. Rešpekt a uznanie nepopierateľne úžasného talentu.

Susan Boyle na pódiu vysmiali.


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu