Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Neuveriteľné! Z krásnej Angeliny škaredá Susan!

Angelina Jolie a Susan Boyle Zobraziť galériu (10)
Angelina Jolie a Susan Boyle (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Britská panna so zlatom v hrdle svojím talentom už dobyla aj Hollywood! Cesta Susan Boyle (47) od dobrovoľníčky v kostole k celosvetovo uznávanej hviezde sa totiž stala námetom filmu s poriadne tučným rozpočtom a prekvapujúcim hereckým obsadím - prešedivelú dámu by si mala zahrať najkrajšia žena sveta.

Podľa britských novín Daily Star sa hollywoodski režiséri momentálne predbiehajú v ponukách pre najprísnejšieho porotcu súťaže Británia má talent, ktorá celý ošiaľ okolo Susan odštartovala. Obávanému katovi Simonovi Cowellovi údajne sľubujú kreslo producenta a rozpočet rátajú v miliónoch libier.

Odborníci zo sveta kinematografie sa na úspech budúcej snímky spoliehajú vďaka speváčkinej mimoriadnej popularite. Susanin príbeh totiž chytil za srdce milióny fanúšikov po celom svete, čoho dôkazom sú videoklipy z jej vystúpenia. Tie boli podľa najnovších odhadov prehrané už viac ako 130 miliónov ráz a talentovaná Škótka vďaka nim získala pracovné ponuky z krajín ako Poľsko, Rusko, Japonsko, či dokonca Brazília.

Najzaujímavejšie na celej filmovej hystérii bude pravdepodobne nájsť vhodnú adeptku, ktorá by sa zhostila hlavnej úlohy. Spomínaný denník už stihol navrhnúť zopár herečiek vo vekovom rozhraní 48 až 68 rokov. Z nepochopiteľných dôvodov sa však na zozname ocitla aj 33-ročná Angelina Jolie, ktorá je ešte stále považovaná za hollywoodsky sexsymbol. Ide o úbohý žart alebo noviny Daily Star stratili poslednú štipku súdnosti?

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu