Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Škaredá Susan zatúžila po kráse: Z vlasatej divožienky zrelá dáma!

Susan Boyle Zobraziť galériu (3)
Susan Boyle

LONDÝN - Hoci sa britská amatérska speváčka verejnosti predstavila ako nepríťažlivá žena v nevkusných šatách, okamžite si našla milióny fanúšikov a stala sa celosvetovou senzáciou. Dva týždne po mediálnom ošiali však aj Susan Boyle (47) prešla radikálnou zmenou - jednoducho opeknela!

Odkedy sa škótska panna postarala o jedno z najväčších prekvapení v súťaži Británia má talent, neustále tvrdila, že sláva a pozornosť médií ju nikdy nezmenia. Po účasti vo viacerých amerických programoch sa však Susan nakoniec odhodlala popracovať na svojom imidži. Navštívila kaderníka, nechala si upraviť obočie a dokonca siahla aj po nenápadnom líčení.

Nový vzhľad dobrovoľníčky v kostole už spôsobil úžas aj v zákulisí súťaže britských talentov, no, bohužiaľ, v negatívnom zmysle. Tvorcovia chceli zachovať Susanin originálny výzor až do obrovského finále vysielaného naživo, pretože kontrast medzi jej neupraveným imidžom a anjelským hlasom je podľa nich kľúčom k medzinárodnému úspechu.

Hoci realizátori súťaže speváčkin nový účes nepovažujú za šťastný krok, nemajú právo ovplyvniť jej rozhodnutie. Toto stanovisko vo svojom vyhlásení potvrdila aj ich hovorkyňa: "Susan je dospelá žena a so svojimi vlasmi si môže robiť, čo chce." Moletná dáma so zlatom v hrdle vďaka výraznej zmene imidžu možno o zopár priaznivcov príde, no zástupy mužov pred jej dverami sa zaručene rozšíria.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu