Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slávna herečka má doma svoj klon: Pozrite sa, aká je jej dcéra krásna!

Milla Jovovich
Zobraziť galériu (3)
Milla Jovovich (Zdroj: SITA)

KYJEV - Americká herečka Milla Jovovich sa fanúšikom okrem svojho umeleckého talentu zapísala do pamäte aj vďaka svojej kráse. Na sociálnych sieťach najnovšie ukázala, že ju po nej zdedila jej 16-ročná dcéra Ever, ktorá svojej mame akoby z oka vypadla.

Milla Jovovich sa narodila 17. decembra 1975 v Kyjeve. Väčšinu z jej prvých 5-tich rokov života prežila v Moskve a následne s rodičmi emigrovala do Londýna. Z toho sa cez Sacramento dostali až do Los Angeles. 

Tam sa už od deviatich rokov venovala modelingu a kvôli nemu odišla v 7. triede zo školy. Následne sa začala venovať aj herectvu, v ktorom však zo začiatku nebola príliš úspešná. Zlom prišiel až v roku 1997, kedy sa objavila vo filme Luca Bessona - Piaty element. V ňom si zahrala hlavnú úlohu po boku takých mien, ako sú Bruce Willis, Gary Oldman či Chris Tucker.

Milla Jovovich
Zobraziť galériu (3)
Milla Jovovich  (Zdroj: SITA)

Okrem toho ju diváci poznajú aj vďaka sérii Resident Evil. Počas natáčania prvého filmu v roku 2002 sa zoznámila s režisérom Paulom W. S. Andersonom, s ktorým si padli do oka a po roku randenia ju požiadal o ruku. V roku 2009 si povedali svoje áno a v tom čase už mali svoju prvú dcéru Ever (16). Počas ich manželstva sa im narodili ešte ďalšie dve dcréy Dashiel (8) a Osian (3).

Jej najstaršia dcéra pred nedávnom spôsobila poriadny rozruch. Na jej narodeniny jej totiž prichystala slávna mama prekvapenie v podobe krásneho príspevku na profile na sociálnej sieti Instagram. Okrem milých slov zverejnila aj fotografie svojej dcéry, z ktorých bolo na prvý pohľad jasné, po kom zdedila svoju krásu. Ever je totiž doslova mladším vydaním svojej mamy, čo poznamenali aj fanúšikovia v komentároch. 

Viac o téme: Milla Jovovich
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu