Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slávna herečka ohúri aj bez štipky mejkapu: Aha, doma má svoj klon!

Milla Jovovich Zobraziť galériu (6)
Milla Jovovich (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Stihla všetko! Milla Jovovich sa môže pochváliť skvelou kariérou, ale aj krásnou rodinkou. Z herečky, ktorá dnes oslavuje 47. narodeniny, je pyšná trojnásobná matka troch vydarených krásnych dcér. Pozrite, ako sa najstaršia z nich na ňu podobá!

Milla Jovovich sa narodila 17. decembra 1975 v Kyjeve. Herectvu sa venovala aj jej matka Galina Loginova. Práve ona chcela, aby Milla kráčala v jej šľapajách a už v detstve mala na konte prvé úlohy. Časom si ju začali všímať aj modelingoví agenti. Profesionálne fotky mala už ako 9-ročná. 

Milla dosiahla v modelingu a herectve viacero výrazných úspechov. Ako 18-ročná dokonca vydala svoj prvý hudobný album. Verejnosti je dobre známa aj ako módna návrhárka. Spomedzi filmov, v ktorých hviezdila, možno spomenúť Piaty element, Johanka z Arku, či Resident Evil.

Slávna herečka ohúri aj
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Columbia Pictures)

Čo sa týka súkromia, Milla je tretíkrát vydatá. Jej osudovým mužom je scenárista a režisér Paul Anderson. S ním má dcéry Ever Gabo (15), Dashiel Edan (7) a 2-ročnú Osian Lark Elliot. 

Práve najstaršia z dcér je svojej slávnej matke najviac podobná. Aj ona už má na konte prvé modelingové a herecké skúsenosti. 

Viac o téme: Milla Jovovich
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu