Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Tásler má po svojom boku výstavnú kočku: Spoznal ju na Ďurovčíkovej svadbe!

Ivan Tásler Zobraziť galériu (2)
Ivan Tásler (Zdroj: TASR)

PREŠOV - V posledných desaťročiach sa na slovenskej hudobnej scéne presadilo viacero kapiel, ktoré si svojou tvorbou získali širokú fanúšikovskú základňu. Len málo z nich sa však môže svojimi úspechmi rovnať so skupinou IMT Smile, ktorej líder Ivan Tásler dnes oslavuje svoje 44. narodeniny.

Ivan Tásler sa narodil 16. júla 1979 v Prešove. Hudobné nadanie zdedil po svojom otcovi Miroslavovi, ktorý hrával vo viacerých kapelách. Svoj talent rozvíjal v ľudovej škole umenia, kde sa zdokonaľoval v hre na klavír.

Tásler má po svojom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

V roku 1992 založil spolu so svojím starším bratom Mirom spoločnú kapelu, ktorá po určitom čase zmenila názov na IMT Smile. Počas svojho pôsobenia sa v nej vystriedalo niekoľko známych hudobníkov a stala sa z nej jedna z najúspešnejších kapiel na Slovensku. Na svojom konte má veľké množstvo úspešných albumov, ako sú napríklad Valec, Exotika, Rodina, Na ceste 1979 či Budeme to stále my. Nič z toho by samozrejme nebolo možné bez jej lídra, ktorým je počas celej histórie kapely práve Ivan Tásler.

Momentálne je spokojný aj vo svojom súkromí. Od roku 2019 totiž tvorí pár s nádhernou vizážistkou Denisou Vernou. S tou sa spoznal na svadbe Jána Ďurovčíka a táto dvojica je spolu až dodnes. Ich vzťah začal v čase, keď sa prevalil jeho rozvod s bývalou manželkou Annou, s ktorou bol ženatý 7 rokov.

Viac o téme: Ivan TáslerIMT Smile
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu