Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Od nakrúcania legendárneho Herkulesa ubehli už roky: Pozrite sa, ako dnes ten svalnáč vyzerá!

Kevin Sorbo Zobraziť galériu (4)
Kevin Sorbo (Zdroj: MCA Television)

LOS ANGELES - Amerického herca Kevina Sorba si množstvo fanúšikov spája hlavne s legendárnou postavou Herkulesa. Momentálne by ste však tohto umelca, ktorý v tento deň oslavuje svoje 65. narodeniny, spoznali už len veľmi ťažko!

Kevin David Sorbo sa narodil 24. septembra 1958 v malom mestečku Mound, ktoré sa nachádza v štáte Minnesota. Jeho prvé začiatky pred kamerami začali v 80. rokoch, kedy cestoval po Austrálii a Európe. Práve tu natočil viacero reklám, avšak v USA sa už pomaličky začínal objavovať aj v známejších počinoch.

Jedným z nich bol aj seriál To je vražda, napísala, kde si však zahral len malú úlohu. V tomto období sa už uchádzal aj o väčšie úlohy, ako boli napríklad agent Mulder v Akty X či Superman v rovnomennom seriáli. Jeho herecká kariéra sa však nadobro zmenila vo chvíli, keď získal hlavnú postavu vo filme Herkules a Amazonky.

Kevin Sorbo a Lucy Lawless
Zobraziť galériu (4)
Kevin Sorbo a Lucy Lawless  (Zdroj: Anchor Bay Entertainment)

Tej sa ujal aj v ďalších filmoch a hlavne v obľúbenom seriáli, ktorý si získal fanúšikov po celom svete. Vďaka nemu sa Sorbo zaradil medzi hereckú špičku a od roku 2000 sa začal objavovať aj v seriáli Andromeda. Okrem toho sa počas svojej kariéry objavil aj v ďalších známych počinoch, ako sú napríklad O.C. California či Dva a pol chlapa.

Kevin Sorbo
Zobraziť galériu (4)
Kevin Sorbo  (Zdroj: SITA)

V posledných rokoch sa však už v nových projektoch neobjavuje a užíva si rodinný život s manželkou Sam Jenkins, s ktorou má 3 deti - synov Braedena (22) a Shanea (19) a dcéru Octaviu (17). Na najnovšom zábere z minulého týždňa ho však mali problém spoznať aj jeho najvernejší fanúšikovia.

Kevin Sorbo
Zobraziť galériu (4)
Kevin Sorbo  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Kevin Sorbo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu