Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kedysi filmová sexica a dnes... Na herečke sa podpísal vek aj zákroky!

Daryl Hannah Zobraziť galériu (6)
Daryl Hannah (Zdroj: MGM)

LOS ANGELES - Príťažlivá herečka naberala obdivovateľov od prvého momentu, ako sa objavila na televíznych obrazovkách. S pribúdajúcim vekom však Daryl Hannah začala skúšať skrášľujúce zákroky a nie vždy dopadli tak, ako mali...

Daryl Hannah sa narodila 3. decembra 1960. Odmalička sa zaujímala o herectvo. Na vysokej škole študovala okrem toho aj balet. 

Galéria: Daryl Hannah

Prvýkrát sa objavila pred kamerami v horore Zúrivosť. V 80. rokoch potom natočila filmy ako Blade Runner, Žblnk, Pápež z Greenwich Village, Wall Street, Roxana, Dom veselých duchov, Oceľové magnólie...

Daryl Hannah
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: MGM)

V 90. rokoch to boli filmy ako Neviditeľný na úteku, Daj si pohov, kamoš!, či Návrat Addamsovcov. Neskôr to boli filmy Nezabudnuteľná cesta, Northfork, Silvercity či Kill Bill. 

A tiež viacero filmov, ktoré majú na filmovom serveri veľmi nízke hodnotenia. Okrem toho sa Daryl objavila v niekoľkých seriáloch v epizódnych postavách, väčšiu úlohu mala v projekte Ôsmy zmysel.

Daryl Hannah
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Miramax Film)

Práve pri propagácii posledného seriálu v roku 2015 mnohí krútili hlavou, čo to so sebou daryl, preboha, porobila. Evidentne podstúpila nejaké vylepšenia a nebol to práve najšťastnejší krok.  Výsledkom plastických operácii a zákrokov je umelá tvár bez štipky prirodzenej krásy, ktorá bola pre Daryl kedysi povestnou. 

Daryl Hannah
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Netflix)

Daryl Hanna
Zobraziť galériu (6)

Daryl Hannah
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Ako sa herečka časom menila, si môžete pozrieť aj v GALÉRII vyššie. 

Viac o téme: Daryl Hannah
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu