Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hviezdny Van Damme (60) ospevuje manželku, ale... Roky ju podvádza so sexi Ukrajinkou!

Jean-Claude Van Damme Zobraziť galériu (15)
Jean-Claude Van Damme (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Vymenil ju! Jean-Claude Van Damme (60) nepochybne patrí medzi najobľúbenejších hrdinov akčných filmov. Okrem bohatej kariéry však zaujme aj pestrým milostným životom. Hoci je ešte stále ženatý s herečkou Gladys Portugues, posteľ dnešného oslávenca už pár rokov zohrieva rodáčka z Ukrajiny Alena Kaverina

Jean-Claude Van Damme sa narodil 18. októbra 1960 v Belgicku. Keď mal 10 rokov, otec ho dal na karate, ktorému sa neskôr venoval aj profesionálne. Časom pribudli ďalšie bojové športy. Keď mal 16 rokov, začal sa prekvapivo venovať baletu. Chcel spraviť radosť svojej mame, avšak zároveň sa zlepšili jeho gymnastické schopnosti. 

Hviezdny Van Damme (60)
Zobraziť galériu (15)
 (Zdroj: Universal pictures)

Okrem úspechov v bojových umeniach túžil Van Damme dobyť Hollywood. Jeho začiatky neboli vôbec jednoduché. Za zlomový počin možno pokladať film Krvavý šport. Síce bol Jean-Claude za svoj výkon nominovaný na Zlatú malinu, avšak zaujal natoľko, že sa jeho kariéra začala uberať správnym smerom. 

Spomedzi ďalších filmov možno spomenúť počiny Karate Tiger, Dvojitý zásah, Univerzálny vojak, Kickboxer, Súboj cti, Legionár, či Expendables 2. 

Hviezdny Van Damme (60)
Zobraziť galériu (15)
 (Zdroj: SONY)

V roku 1995 vyšlo najavo, že Van Damme má problémy s drogami. Tiež priznal, že trpí maniodepresiou a v médiách sa hovorilo aj o tom, že preferuje výstredné sexuálne praktiky.  

Van Damme bol päťkrát ženatý a má dvoch synov a dcéru. S kulturistkou Gladys Portugues bol ženatý v rokoch 1987-1992. V lete 1999 si dvojica sľubovala lásku a vernosť opäť. 

Zaujímavé je, že brunetka mala koncom septembra narodeniny. Pri tej príležitosti jej Jean-Claude gratuloval aj na sociálnej sieti Instagram. „Krásne narodeniny, môj strážny anjel,” napísal k spoločnej fotke z minulosti. Ruka v ruke sa napríklad minulý rok ukázali aj na filmovom festivale v Cannes.

Jean-Claude Van Damme
Zobraziť galériu (15)
 (Zdroj: Instagram)

Údajne už 11 rokov však Van Damme tvorí pár s Ukrajinkou menom Alena Kaverina. Zaľúbenci sa spoznali v Thajsku. Keďže sa však herec stále prezentuje ako ženatý muž, svoj vzťah so sexi blondínkou drží v tajnosti. Dvojica sa akutálne nachádza v Paríži, kde herec nakrúca svoj nový film.

Alena Kaverina je zhruba 11 rokov milenkou slávneho Van Damma.
Zobraziť galériu (15)
Alena Kaverina je zhruba 11 rokov milenkou slávneho Van Damma.  (Zdroj: Instagram)

Alena Kaverina očarila slávneho herca. Nečudo.
Zobraziť galériu (15)
Alena Kaverina očarila slávneho herca. Nečudo.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Jean-Claude Van Damme
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu