Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Táto herečka tromfla samú seba: Po 40-tke viac sexi, ako keď mala 20!

Kate Winslet Zobraziť galériu (11)
Kate Winslet (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Čím staršia, tým krajšia! To rozhodne platí v prípade herečky Kate Winslet, ktorá práve dnes slávi 45. narodeniny. Umelkyňa patrí medzi najkrajšie ženy šoubiznisu, a to právom. Pozrite sa s nami, ako vyzerala v začiatkoch svojej kariéry.

Kate Winslet sa narodila 5. októbra 1975 v anglickom meste Reading, nachádzajúcom sa v grófstve Berkshire. Herectvo ju lákalo od útleho detstva. Jej prvé skúsenosti s kamerami boli späté s účinkovaním v reklame na cereálie. Keď mala Kate 11 rokov začala študovať na Redroofs Theatre School.

Svoj talent predvádzala najskôr na divadelných doskách. V roku 1994 si ako 19-ročná zahrala vo filme Nebeské stvorenia. Rok na to sa po boku hviezd objavila v počine Rozum a cit. Za svoj výkon bola dokonca prvýkrát nominovaná na Oscara.

Kate Winslet vo filme Nebeské stvorenia.
Zobraziť galériu (11)
Kate Winslet vo filme Nebeské stvorenia.  (Zdroj: Miramax)

Kate Winslet vo filme Rozum a cit.
Zobraziť galériu (11)
Kate Winslet vo filme Rozum a cit.  (Zdroj: Columbia Pictures)

Azda najviac je Kate Winslet spätá s veľkofilmom Titanic. Za zmienku však stoja ďalšie vydarené filmy, za ktoré získala prestížne ocenenia, či nominácie. Spomenúť možno filmy Iris, Ako male deti, Nákaza, Prázdniny, Steve Jobs, Predčítač, Collateral Beauty, Rezistencia a iné. 

Kate Winslet ako hviezda filmu Titanic.
Zobraziť galériu (11)
Kate Winslet ako hviezda filmu Titanic.  (Zdroj: SITA)

Čo sa týka súkromia, mnohí by Kate videli najradšej po boku Leonarda DiCapria. So svojou filmovou láskou z Titanicu sú však len veľmi dobrými priateľmi.

Herečka sa vydávala trikrát. V rokoch 1997-2003 bol jej manželom režisér Jim Threapleton, ktorému porodila dcér Miu Honey (18). Druhé manželstvo, s režisérom Samom Mendesom vydržalo sedem rokov a narodila s počas neho syn Joe Alfie (15). Od roku 2012 je Kade vydatá za obchodníka Neda Rocknrolla, s ktorým má syna Beara (5).  

Kate Winslet vyzerá skvele.
Zobraziť galériu (11)
Kate Winslet vyzerá skvele.  (Zdroj: SITA)

Kate Winslet s manželom Nedom.
Zobraziť galériu (11)
Kate Winslet s manželom Nedom.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kate Winslet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu