Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Slávna herečka vzala dcéru do spoločnosti: Aká matka, taká... Veď je úplne ako Katka!

Kate Winslet a Mia Threapleton Zobraziť galériu (9)
Kate Winslet a Mia Threapleton (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Slávnostné odovzdávanie cien BAFTA TV Awards, ktoré sa konalo včera večer v Londýne, ovládla hviezdna herečka Kate Winslet (47). Tá okrem toho, že zvíťazila v jednej z hlavných kategórii, zaujala aj svojím doprovodom. Ten jej totiž robila jej šarmantná dcéra Mia Threapleton (21), ktorá slávnej mame akoby z oka vypadla!

Londýnska Royal Festival Hall počas včerajšieho dňa privítala udeľovanie televíznych cien BAFTA, ktoré bolo ostro sledované nielen na ostrovoch, ale aj po celom svete. Prestížnej akcie sa zúčastnilo viacero známych tvári. Medzi nimi nechýbala ani anglická herečka Kate Winslet.

Kate Winslet
Zobraziť galériu (9)
Kate Winslet  (Zdroj: SITA)

Tá sa stala aj jednou z hlavných hviezd večera. Umelkyňa totiž získala cenu pre najlepšiu herečku v hlavnej úlohe, ktorá sa jej ušla za jej výkon v dráme I Am Ruth. Pre Winslet ide už o štvrté ocenenie od Britskej akadémie.

Okrem víťazstva v prestížnej kategórii však zaujala aj vďaka svojej dcére. Mia Threapleton sa po boku svojej slávnej matky objavila na červenom koberci, kde obe predviedli svoje čierne róby. Mladšia z dvojice však ukázala o čosi väčšiu odvahu.

Threapleton sa takisto venuje herectvu a zatiaľ kráča v stopách Winslet pomerne úspešne. Už v mladom veku sa objavila v niekoľkých úspešných počinoch, ako sú napríklad seriál Nebezpečné známosti či filmy Shadows a A Little Chaos.

Kate Winslet a Mia Threapleton
Zobraziť galériu (9)
Kate Winslet a Mia Threapleton  (Zdroj: SITA)

 

Viac o téme: Kate Winslet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu