Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Viktor Horjan a otázky o výžive, ktoré ste sa nestihli spýtať

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Viktor Horjan)

Dvaja známi fitness tréneri Viktor Horjan a Michal Achberger sa rozhodli sa, že nebudú upadať na duchu a pandémia koronavírusu ich len tak ľahko nezlomí. Okrem pravidelných cvičení vo dvojici budú každú stredu večer na FB vysielať naživo a odpovedať na vaše otázky, ktoré vás zaujímajú. Viktor Horjan má ešte jedno prekvapenie.

„Každú stredu o siedmej večer budeme naživo polhodinu odpovedať na rôzne otázky. Teda okrem sexu,“ smeje sa Viktor Horjan. Ten okrem toho, že je fitnestrénerom je aj fantastickým divadelným hercom v divadle GUnaGU.

Pravidelné stredajšie talkšou budú nadstavbou ich cvičení, ktoré dvakrát do týždňa uverejňujú na svojom youtube kanále. „Chceme sa s ľuďmi rozprávať o tom, čo jesť, aby nepriberali. Našim cieľom je poradiť správnu výživu, ako aj cvičiť, aby sme z karantény vyšli naozaj iní a fit,“ povedal nám Viktor Horjan. Ten od stredy dokonca prijal výzvu a začína chudnúť spolu s divákmi. Je pripravený zhodiť 8 – 10 kilo za mesiac. Tak neváhajte a pripravte si už teraz otázky, ktoré môžete už v stredu Viktorovi a Michalovi položiť.  

Viktor Horjan a otázky
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Viktor Horjan)

Takmer mesiac chalani dvakrát do týždňa trénujú a ponúkajú párom návod, ako správne cvičiť vo dvojici bez profesionálnych pomôcok doma alebo na čerstvom vzduchu. Ich videá, ktoré uverejňujú dvakrát do týždňa v utorky a štvrtky, sa tešia veľkému záujmu a mnohým už pomohli pri správnom cvičení. „Záujem je naozaj obrovský. Sme nadšení a oboch nás to motivuje. Doteraz sme ponúkali cviky pre celé telo a postupne sa plánujeme zamerať aj na jednotlivé časti tela. Takže je stále sa na čo tešiť,“ dodal Viktor Horjan.

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu