Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Čo má spoločné finančník Rattaj, stiptér Chriss a prominentný kaderník?

PR článok Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Radoslav Orenič)

Muži si na svoj vzhľad potrpia rovnako, ako ženy. Každý chce vyzerať dobre a byť v kondícii. Slovensko je ale malá krajina, kde sa všetko rýchlo rozkríkne. Dokonca aj to, kto pribral, kto schudol, a ako sa mu to podarilo.

Známy podnikateľ a herec Igor Rattaj, sa ešte pred rokom chválil, ako schudol úctyhodných 20 kíl za 3 mesiace a dnes chudne opäť. „Minulý rok sa mi podarilo výrazne schudnúť s redukčnými a výživovými programami NUTRI FOOD PLAN. Prišlo však leto plné akcií, kde som si doprial viac, ako som mal. Presne viem, čo som robil zle. Ale človek nie je stroj, aby všetko dodržiaval na sto percent a ja si rád doprajem. Teraz je však pre mňa jednoduchšie dostať sa na želanú hmotnosť. Už viem, ako funguje môj metabolizmus. Opäť som sa dal na rýchly program redukcie hmotnosti s úplnou náhradou bežnej stravy potravinami NutriFood MRP. Pokryjú mi 100 % odporúčanej dennej dávky mikro živín, takže sa o nič viac nemusím starať. Chudnutie podporujem cvičením Xbody, ktoré mi vyhovuje najmä z časových dôvodov. Jedným cvičením nahradím 4 tréningy v gyme. Čas sú peniaze, a ja si vážim oboje. Preto oceňujem, že cvičenie, kontroly u mojej nutričnej poradkyne, aj nákup potravín mám na jednom mieste,“ hovorí spokojný Rattaj, ktorý už teraz zhodil 9 kíl.

Čo má spoločné finančník
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: NUTRI, a.s.)

Ďalším známym mužom, ktorý sa rozhodol schudnúť, je špičkový slovenský kaderník Ján Molnár, ktorý sa stará o vlasy mnohým známym osobnostiam. Stará sa o vlasy mnohým osobnostiam, aj pani prezidentke. „Dávam si pozor na to, čo jem. Nechcem schudnúť za každú cenu. Prvoradá je bezpečnosť a zdravie. Redukčné a výživové programy NUTRI FOOD PLAN sú na Slovensku jediné, ktoré spĺňajú prísne európske nariadenia pre plnohodnotnú náhradu celodenného jedla. A ja chcem jesť kvalitné nízko sacharidové jedlo, nie výživové doplnky. Potraviny NutriFood MRP môžem rýchlo pripraviť a vziať kamkoľvek so sebou. To mi pomáha dodržať pravidelnosť v stravovaní, čo je pre môj metabolizmus podstatné. Najmä teraz, keď dosť cestujem.“ My len dodáme, že aj Jankovi sa podarilo schudnúť 10 kíl za 4 týždne.

Čo má spoločné finančník
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: archív Jána Molnára)

Chriss, je zakladateľom tanečno-umeleckej striptízovej skupiny The Gentlemen Slovakia. To, že chlapci robia svoje remeslo na vynikajúcej úrovni svedčia nielen vypredané sály, ale aj tretí titul majstrov Európy. „Nacvičiť tanečné zostavy na dvojhodinovú striptízovú show je kondične náročné. Ako bývalý hokejista a tréner viem, aké dôležité je dodať telu po výkone kvalitné bielkoviny. A to nielen pre budovanie svalstva, ale aj pre rýchlejšiu regeneráciu svalového tkaniva. V ponuke redukčných a výživových programov NUTRI FOOD PLAN sú vysoko proteínové potraviny vhodné aj pre športovcov. Ich koktaily, smoothie aj proteínové tyčinky NutriFood MRP rýchlo doplnia vydanú energiu a sú vhodné, aj keď človek práve nedrží diétu, ale chce jesť zdravo,“ tvrdí sexy šampión v erotických tancoch. Nezostáva konštatovať iné, ako to, že slovenskí muži sa o seba starajú.

Čo má spoločné finančník
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: NUTRI, a.s.)

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu