Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Sajfa vyspovedal Andreja Danka: Vtipný predvolebný rozhovor so šéfom národniarov

Andrej Danko v štúdiu.
Andrej Danko v štúdiu. (Zdroj: YouTube/Fun Rádio)

BRATISLAVA - Známy moderátor Sajfa si dal za cieľ pred parlamentnými voľbami vyspovedať v éteri rádia predsedov desiatich politických strán, ktoré majú najlepšie vyhliadky na úspech. Za mikrofón si už sadli Béla Bugár z Mostu-Híd, Radoslav Procházka zo Siete, Richard Sulík z SaS či Ján Figeľ z KDH a ďalší. Najnovšie sa pod paľbu Sajfových neortodoxných otázok dostal Andrej Danko z SNS, ktorého vraj dokonca jeho 9-ročný syn vopred varoval, aby si na moderátora dával pozor. Video zo zábavného rozhovoru nájdete aj na internete.

ROZHOVOR Fico posunul krajinu, ale dozadu: Voľby rozhodnú o tom, či budeme zdochýnajúca mrcina

Ako vidno, v štúdiu panovala uvoľnená nálada a Andrej Danko možno prezradil viac, ako si myslel, že z neho vôbec niekto vytiahne. Uviedol nielen to, prečo vstúpil do politiky, ako reagoval jeho syn na medializovanú kauzu o tom, že si otec požičal peniaze z jeho vkladnej knižky, ale odzneli aj slová kto si kde farbí "vlasy", či je starší Danko alebo Sajfa a či medzi týmito dvomi mužmi môže zavládnuť vzájomná náklonnosť.

Keď Andrej Danko požiadal Sajfu, aby si tykali, prišiel na rad takýto dialóg. "Vy nie ste až taký nesympatický, ako sa hovorí," vystrelil Sajfa. "Tak áno, ale ono znie ináč, "ty" magor a "vy" magor, takže sa len pripravujem na reakciu," zakontroval Danko, po čom sa v štúdiu ozval výbuch smiechu. Odľahčené témy napokon ale vystriedali aj tie vážnejšie predvolebné.

Viac o téme: Andrej DankoSajfa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu