Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Konečne! Jojkárski VyVolení majú víťaza: Cíti sa ako kráľ!

Igor Džadoň sa stal víťazom jojkárskej šou. Zobraziť galériu (7)
Igor Džadoň sa stal víťazom jojkárskej šou.

BRATISLAVA – Je dobojované! Jojkárska šou VyVolení – Dom snov sa skončila. Výhru v podobe nehnuteľnosti a auta získal Igor Džadoň (45) z Kežmarku, ktorý bol pre mnohých favoritom súťaže. Pocit úspechu si veselý stavbár maximálne užíval, o čom svedčia aj jeho sebavedomé vyjadrenia.

Konečne si môžu vydýchnuť! V sobotu večer sa konalo finále jojkárskej šou VyVolení – Dom snov, v ktorej bojovalo o výhru 17 súťažiacich. Po tri a pol mesiaci strávenom na stavbe výhra pripadla Igorovi Džadoňovi, ktorý sa do záverečného súboja dostal pomerne hladko.

O víťazovi sa rozhodovalo medzi štyrmi súťažiacimi – Igorom Džadoňom, Ivanom Musilom, Marcelom Bandom a Miroslavou Janovčíkovou. Ako prvá sa musela s vidinou výhry rozlúčiť práve trojnásobná mamička. Tá sa nedostala ďalej na základe hlasovania rodinných príslušníkov svojich súperov. „Neľutujem ani jeden deň od podania prihlášky do VyVolených. Ľutujem len to, že ten dom nie je môj,” poznamenala pri svojom odchode Mirka.  

Finále bolo teda záležitosťou troch mužov. Po tom, čo každý z nich vyjadril svoj názor na to, komu by doprial výhru, bolo známe meno prvého duelanta. Stal sa ním Igor, pretože dostal podporu od obidvoch súperov. Jeho protivníka vybral investor stavby, ktorý zhodnotil, že Ivanova robota bola lepšia ako Marcelova. „Odchádzam so vztýčenou hlavou. Som rád, že sa ľudia so mnou radovali. Stretol som tu Maju a Igora a je to pre mňa viac ako dom,” poznamenal Banda.  

V záverečnom súboji si teda zmerali sily Igor a Ivan. Úspešnejším a rýchlejším bol práve Kežmarčan. „Dom je môj,” zvolal nadšene Džadoň. „Keby tu bol môj otec, ktorý už nežije, bol by nesmierne pyšný, že má takéhoto syna. Kežmarčania ďakujem, idem domov ako kráľ VyVolených,” vyhlásil spokojne.

Ak máte na víťaza jojkárskej šou VyVolení – Dom snov Igora Džadoňa nejakú otázku, nenechajte si ujsť pondelkový online rozhovor na topkách. Začíname o 9:00.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu