Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nútený vyhadzov z Hotela Paradise: Násilie, plač a výčitky!

Martin Rybka musel šou opustiť. Jeho súperky niesli vyhadzov veľmi ťažko. Zobraziť galériu (19)
Martin Rybka musel šou opustiť. Jeho súperky niesli vyhadzov veľmi ťažko.

BRATISLAVA/DOMINIKÁNSKA REPUBLIKA – Toto zrejme nikto nečakal! Dobrodružstvo v raji sa po včerajšej epizóde Hotelu Paradise definitívne skončilo pre Martina Rybku (24). Súťažiaci z Karlových Varov doplatil na svoje agresívne správanie. Pravidlá hry totiž vylučujú akékoľvek násilie v šou. Mladíkov odchod rozplakal nielen nežné krásky, ale aj drsných svalovcov.

Dal si alkohol a nedokázal sa ovládať. Vždy, keď sa Martin Rybka v Hoteli Paradise opil, hádzal svojich súperov do bazéna. Náramne sa na tom bavil. No keď mu chceli chalani tento fórik oplatiť, nezobral to s humorom. Počas toho, ako sa ho v predvčerajšej epizóde snažili piati súťažiaci hodiť do vody, bránil sa zubami-nechtami. Alkohol v jeho krvi spôsobil, že niektorým aj ublížil a pohrýzol ich. Za to si vo včerajšej časti vypočul krutý trest. Šou musel predčasne opustiť!

Martin dostal list, ktorého obsah ho vôbec nepotešil. „Vaše správanie prekročilo hranice únosnosti a ľudskej dôstojnosti. Pravidlá jasne zakazujú prejavy agresivity a násilia. Martin Rybka pravidlá porušil, preto si teraz v záujme všetkých zbalí kufre a opustí Hotel Paradise, znelo v odkaze. Tento verdikt zaskočil aj ostatných súťažiacich. „Nikomu som nechcel ublížiť, mrzí ma to,“ poznamenal Rybka, keď sa lúčil so svojimi novými priateľmi.

Mladíkov nútený odchod poriadne rozrušil jeho súperov. Jana, ktorá s ním tvorila pár, sa od plaču zadúšala. A nebola jediná. Nikol, ktorej ruky zdobila škaredá rana, si vyčítala, že Martin bol vylúčený práve kvôli nej. „Keby som neplakala, keby som to zvládla inak, tak by nemusel ísť domov. Viem, že nás ohrozil, ale všetci sme to prežili,“ poznamenala so slzami v očiach nešťastná brunetka.

Keďže bol Martin Rybka nútený vilu opustiť, prišla za neho náhrada – dvadsaťpäťročný Tomáš z Prahy. Ten bol z luxusných priestorov a sexi dievčat nadšený. Krásky z neho majú ale zatiaľ prevažne zmiešané pocity. Bude sa preto musieť poriadne snažiť, aby niektorú z nich zaujal.  

Tip: Máte už vybraný program na dnešný večer? Vyberte si z ponuky na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu