Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Mladík vo svojom sne predpovedal budúcnosť: Stavil peniaze a vyhral!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SOUTHAMPTON - Tomovi Sillsovi z anglického Southamptnou sa prisnil netradičný sen o tom, ako jeho futbalové mužstvo Colchester United vyhrá v poslednej minúte zápasu. Ihneď po prebudení preto stavil desať libier na víťazstvo družstva. Vďaka svojej intuícii vyhral 418 dolárov.

Logistickému pracovníkovi Tomovi sa minulý piatok sníval zvláštny sen. Jeho obľúbený futbalový tím Colchester United v poslednej minúte vyhral nad Cambridgom v sobotňajšom zápase. V sne tiež videl, ako stredajší zápas medzi Stoke a Sheffieldom skončí remízou. 

Robotník sa vrátil zo šichty a zažil najväčší šok: Omyl, ktorý z neho spravil milionára

Sills sa zobudil o pol siedmej ráno a okamžite si pozrel kurzy na zápas. Rozhodol sa staviť desať libier na svoj tím. Neskôr o svojom sne povedal otcovi a kamarátovi. S Dannym zašiel do baru, kde spolu sledovali zápas. Dvojica zostala šokovaná, keď do siete padol gól v poslednej minúte. "Nemohli sme tomu uveriť. Trochu som z toho šalel," priznal Tom.

Vďaka tomu, že počúvol svoju intuíciu, vyhral 418 libier. V porovnaní napríklad s výhrou v lotérii to nie je veľa, no 25-ročného mladíka skôr fascinoval fakt, že sa mu prisnila budúcnosť. Peniaze z výhry investuje do dovolenky v Budapešti. Sills priznal, že odvtedy nemal žiadne podobné sny, minimálne si na ne nespomína. 

Viac o téme: FutbalVýhraPredtucha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu