Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ženích sa lúčil so slobodou na chate: Prišiel túlavý pes a zaviedol ich do lesa, krásne prekvapenie

Annie poslušne čakala pred dverami Zobraziť galériu (3)
Annie poslušne čakala pred dverami (Zdroj: WWMT)

KALAMAZOO - Mitchel Craddock sa už nemohol dočkať rozlúčky so slobodou, ktorú plánoval osláviť s kamarátmi. Partia sa vybrala na chatu do lesov v americkom štáte Tennessee. Veci ale nabrali nečakaný spád, a to hneď v prvé ráno ich pobytu.

Chalani si v chalupe piekli na raňajky slaninu, keď zazreli, ako pred domom stojí nejaký pes. Dvere mali otvorené, takže asi zacítil omamnú vôňu slaninky a podišiel bližšie. Akoby váhal a čakal, kým ho zavolajú dnu, aby si tiez mohol pochutnať. Mladíci sa so sučkou skamarátili a nazvali ju Annie. Bolo zjavné, že nedávno porodila, no keďže bola podvyživená, mlieko jej vyschlo. 

Ženích sa lúčil so
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: WWMT)

Mitchel psíka nakŕmil a neskôr ju zobrali na prechádzku do lesa. Všimli si, že obzvlášť na jednom mieste sa správala veľmi úzkostlivo, akoby chcela niečo ochrániť. A potom chlapi objavili v tráve sedem malých šteniatok v jame zakrytej lístím, aby im nebolo zima. Keď Annie videla, že si ich jeden po druhom berú na ruky, prestala sa báť a bolo vidno, že sa jej uľavilo. 

Ženích sa lúčil so
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: WWMT)

Knox, Bear, Daisy, Gunner, Brimmy, Finn a Rose boli v prekvapivo dobrom zdravotnom stave. "Matka pre nich očividne spravila všetko, čo mohla," povedal Craddock. Spolu s priateľmi úplne zabudli na to, že mali prežiť víkend plný popíjania a veselenia sa a celý čas sa venovali šteniatkam. Všetky svoje peniaze minuli na stravu a iné potreby pre psov. 

Ženích sa lúčil so
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: WWMT)

A teraz prichádza tá najlepšia správa. Všetkých osem psov vrátane Annie si adoptovali buď členovia partie alebo ich príbuzní. Všetci žijú v okruhu niekoľkých kilometrov, takže sa psíkovia môžu vzájomne navštevovať, informovala televízia WWMT patriaca pod televíznu a rozhlasovú spoločnosť ABC. 

Viac o téme: Pes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu