Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO paniky v opičom výbehu: Myš dokonale zmiatla gibony, mali plné ruky práce

Vystrašený gibon bojujúci s nevítaným hosťom Zobraziť galériu (2)
Vystrašený gibon bojujúci s nevítaným hosťom (Zdroj: YouTube)

DUDLEY - Milé a zároveň vtipné zábery pochádzajú z jedného z výbehov britskej zoologickej záhrady. Ustráchané pohyby a pohadzovanie dlhými rukami. To bol obraz, ktorý sa naskytol návštevníkom Dudley Zoo. Giboni mali totiž plné ruky práce s odohnaním nevítaného hosťa.

Video zadovážil minulý piatok jeden z návštevníkov Dudley Zoo vo Veľkej Británii. Vo výbehu gibonov sa objavil neznámy votrelec, ktorý si chcel uloviť niečo pod zub. Ani jedného z gibonov nenechala táto návšteva chladným.

Ako je na záberoch vidieť, jeden z gibonov najprv zo strachu vyliezol na tyč, kde z výšky pozoroval veľkú myš nachádzajúcu sa v ich teritóriu. Netrvalo ale dlho a gibonova zvedavosť zvíťazila. Zoskočil na zem, aby sa bližšie pozrel na nevítaného chlpatého hosťa.

VIDEO paniky v opičom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Spôsob zastrašovania je pre pozorovateľa viac ako zábavný. Gibon chcel odplašiť myš pohadzovaním svojich dlhých rúk. Jeho spoluobyvateľ ho nenechal v štichu a po pár sekundách mu prišiel na pomoc. Spoločnými silami sa im podarilo votrelca z ich súkromného výbehu vyhnať. 

Viac o téme: MyšVotrelecGibonVýbeh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu