Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Išla na festival, potom štyrikrát zasiahol osud: Pohoda Zuzke navždy zmenila život

Šťastní mladomanželia Zobraziť galériu (3)
Šťastní mladomanželia (Zdroj: topky)

TRENČÍN - Na letných festivaloch už vzniklo veľa lások, no väčšina z nich nevydrží dlhšie, ako samotné podujatie. Tento slovenský pár je ale výnimka. Vlani sa zoznámili na Pohode, ktorá ich navždy spojila a zmenila životy.

Zásah osudu

Zuzana študuje vysokú školu a popritom pracuje ako hosteska. Práve vďaka tomu sa minulý rok už po štvrtýkrát dostala na hudobný festival Bažant Pohoda. Jej vyvolený na Pohodu chodí pravidelne. Osud to zariadil, že na sebe títo dvaja mladí sympatickí ľudia na vlaňajšom ročníku narazili, a to hneď štyrikrát. Posledný raz to bolo tesne pred odchodom, keď sa už konečne mladík odhodlal hostesku osloviť. "Vymenili sme si kontakty na Facebooku a nejaký čas sme si písali. Vedela som ale, že je to osud a tak nebolo čo riešiť," spomína s úsmevom Zuzana.

Išla na festival, potom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: topky)

Chceli to obaja

Potom šlo všetko už pomerne rýchlo. Myšlienka na svadbu, ktorá by sa mohla uskutočniť na tohtoročnej Pohode, im napadla obom spontánne. Keďže obaja sú dobrodruhovia a neboja sa netradičných výziev a zážitkov, rozhodli sa ju uskutočniť. Svoje áno si povedali na trenčianskej radnici 11. júla, presne rok odvtedy, čo sa zoznámili.

Išla na festival, potom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: topky)

Odtiaľ sa so svojimi priateľmi presunuli späť na trenčianske letisko, kde oslavy pokračovali. Na hostine, ktorá sa konala v Treska Bare, panovala veselá nálada a radosť zo spojenia dvoch milujúcich a milovaných ľudí. "Spolu sme jedna duša, jedno srdce," dodala šťastná nevesta. Neostáva teda nič iné, než im zaželať veľa lásky, šťastia a najmä pohody.

Išla na festival, potom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: topky)

Viac o téme: FestivalLetná láskaPohoda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu