Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Chcela svadbu snov v raji, prišla nočná mora: Šok hodinu pred obradom, neveste TO zlomilo srdce!

Cyndi Maisonneuveová Zobraziť galériu (2)
Cyndi Maisonneuveová (Zdroj: Twitter/ Cyndi Maisonneuve)

TORONTO - Mal to byť krásny obrad v nádhernom prostredí, ktorý by si zaľúbená dvojica pamätala do konca života. Cyndi Maisonneuveová z kanadského Toronta a jej snúbenec si vybrali za miesto vstupu do stavu manželského Havaj a keď prišiel vytúžený dátum, nič nenasvedčovalo tomu, že by to nemal byť ich najšťastnejší deň. Až do hodiny pred sobášom, keď už mala nevesta na sebe závoj a netrpezlivo čakala na svadobné zvony.

FOTO Našiel si príliš krásnu priateľku: Keď to videli priatelia, nastala internetová tyrania!

Od udalosti, ktorá sa odohrala pred šiestimi rokmi, síce už ubehlo veľa vody, ale Cyndi až teraz svoj príbeh vyrozprávala v liste novinám The Guardian.

Na pláži už čakali svadobní hostia, keď za ňou do miestnosti prišiel nastávajúci ženích a povedal, že s ňou potrebuje hovoriť osamote.

"Plakal. Predpokladala som, že na neho doľahli emócie. Potom povedal: "Nemyslím si, že to dokážem." Stála som tam už so závojom vo vlasoch. Tento muž, ktorý mal byť láskou môjho života, mi hovoril, že odvoláva svadbu menej než hodinu pred obradom. Ani som sa neopýtala prečo. Len som mu povedala, aby odišiel," uviedla Cyndi, ktorá sa chystala vziať si muža, ktorý bol jej najlepším priateľom a stretli sa pred dvomi rokmi na bejzbalovom zápase.

Chcela svadbu snov v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Musela som sa pozerať z okna, ako ide moja sestra na pláž a všetkým to oznamuje," napísala žena, ktorá mala v tom čase 23 rokov a tvrdí, že jej nastávajúci organizátorom nepovedal vôbec nič, všetko zariadila jej sestra a družičky.

Ak si aj spočiatku myslela, že to bol len skrat na poslednú chvíľu, po otvorení skrine v ich spoločnej hotelovej izbe sa presvedčila o opaku. Kým bola ráno preč, snúbenec si zobral oblečenie aj pas. "Skutočne ma opustil. Mala som zlomené srdce. Cítila som sa ponížená a zničená," dodala Cyndi, ktorá v rekreačnom stredisku "dovolenkovala" ešte celý zaplatený týždeň a sporadicky natrafila na bývalého snúbenca, ktorý tiež zostal na ostrove. Keď ho zbadala na parkovisku, nazvala ho zbabelcom, pretože voči nemu cítila veľký hnev.

Svoje dni sa snažila vyplniť akoukoľvek činnosťou, aby naňho prestala myslieť a pokúšala sa unaviť, aby v noci zaspala. Realita ju však dobehla aj doma v Kanade, kde sa presťahovala späť k rodičom a mala dojem, že sa vracia do tínedžerských čias. Paradoxne po niekoľkých týždňoch sa s expriateľom stretla a ten jej navrhol, že by sa mohli vrátiť k sebe, ale bez toho, aby bola svadba, čo jej prišlo poriadne pritiahnuté za vlasy.

Vtedy sa konečne dozvedela aj dôvod jeho drastického rozhodnutia. Údajne on nechcel mať deti a ona áno. Nikdy jej však nepovedal, prečo sa to pre neho stalo takým neriešiteľným problémom práve v deň s veľkým D. Nakoniec stratili kontakt a Cyndi začala randiť s niekým druhým. Našťastie po rokoch ju už táto udalosť prebolela a vie sa na nej dokonca zasmiať. Kým sa ale jej vnútro spamätalo, prešiel veľmi dlhý čas.

Viac o téme: SvadbaCyndi Maisonneuveová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu