Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Muž zažil ráno po svadobnej noci taký šok, že dal ženu na súd: Vydesený na smrť

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: profimedia.sk)

ALŽÍR - Nie každý muž je ešte zbehlý v ženských tajomstvách, ktoré spočívajú v možnosti zakryť niektoré chybičky krásy pomocou mejkapu. Niekedy je zmena menej výrazná a niekedy zjavne taká, že dokáže doslova šokovať. Inak si ťažko vysvetliť prípad, ktorý sa odohral nedávno v Alžírsku.

FOTO Našiel si príliš krásnu priateľku: Keď to videli priatelia, nastala internetová tyrania!

Ženích, ktorý si asi neuvedomoval, ako dokážu dámy "klamať" mejkapom, zažaloval svoju novú ženu po tom, čo ju videl prvýkrát bez šminiek. Ráno po svadbe sa údajne prebudil a zostal šokovaný prirodzenou tvárou svojej polovičky.

Spočiatku si dokonca myslel, že žena ležiaca po jeho boku, vôbec nie je jeho manželka a obvinil ju z toho, že je zlodejka. Novomanželka mu musela vysvetľovať, že je skutočne tá istá osoba, ktorú si vzal deň predtým.

To ho však nijako neobmäkčilo a nešťastnicu zažaloval za podvod a "psychické utrpenie". Podľa Emirates 24/7 od nej žiada odškodné vo výške cca 18 400 eur.

"Povedal, že vyzerala veľmi krásna a atraktívna pred svadbou, ale keď sa prebudil ráno a zistil, že si zmyla z tváre mejkap, bol vydesený, lebo si myslel, že je to zlodejka," povedal zdroj miestnym médiám.

Viac o téme: ManželNevestaMake-upŽaloba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu