Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dôkaz, že dobrí ľudia ešte nevymreli: Krásny skutok v autobuse vám spraví deň!

Obdarovaný muž sa nestačil diviť
Obdarovaný muž sa nestačil diviť (Zdroj: FB)

TORONTO - Čo by ste spravili vy? Pasažieri autobusu linky 341 v Toronte sa v sviatočnú sobotu stali svedkami úžasného skutku, ktorí ich presvedčil o tom, že dobro skutočne existuje. Muž s neznámou identitou sa zľutoval nad spolusediacim, ktorému sa ostatní vyhýbali a získal si tým srdcia nielen cestujúcich, ale aj celého sveta.

O krásnom skutku verejnosť informoval šofér autobusu Surjit Singh Virk, ktorý v tom čase linkou číslo 341 cestoval. Za 16 rokov práce v hromadnej doprave vraj zažil už všeličo, toto mu však vyrazilo dych. "Roztopilo mi to srdce," povedal pre agentúru QMI. Virk sedel oproti mužovi, ktorý bol bosý a na nohách mal natiahnuté iba igelitové vrecká.

V tom sa jeden z pasažierov začal vyzúvať a mužovi darovali vlastné topánky. "Dal si dole topánky a ponožky a povedal: Môžete si ich vziať. O mňa sa nebojte, bývam blízko," opísal úžasný skutok neznámeho muža, ktorý nečakal na poďakovanie, vystúpil a odkráčal domov bosý. "Ľudia si väčšinou ostatných pasažierov v autobuse nevšímajú. K tomuto mužovi si dokonca nik nechcel ani sadnúť, kvôli tomu, ako bol oblečený," dodal šofér Virk pre Toronto Sun.

Dôkaz, že dobrí ľudia
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: FB)

Agentúre QMI sa podarilo zistiť, kto je tajomným darcom. Ten však chcel ostať v anonymite a novinárom poskytol iba krátky rozhovor. "Bolo mi ho ľúto. Na nohách mal igelitové vrecká. Mal som to domov len dve minúty pešo, tak som sa rozhodol, že mu dám moje topánky," povedal 27-ročný samaritán

Obdarovaný muž nemohol veriť vlastným očiam a ešte chvíľu mu trvalo, kým si uvedomil, čo sa vlastne stalo."Aký milý muž...naozaj sa to deje?" prekvital šťastím. Fotografia anonymného darcu a muža, ako si obúva jeho topánky, obletela svet a vyvolala množstvo pozitívnych reakcií.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu