Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Milý príbeh dvoch malých sestier: Predávajú hračky a sladkosti, aby mohli študovať!

Elizabeth a Rebbeca Zobraziť galériu (4)
Elizabeth a Rebbeca (Zdroj: DailyMail)

KENT - Majú ešte len pár rokov a už zarábajú. To je príbeh dvoch sestier z Veľkej Británie, ktoré sa rozhodli začať podnikať, aby si našetrili peniaze a potom za ne mohli študovať. 7-ročná Elizabeth a 4-ročná Rebecca Appleyard nakupujú sladkosti a hračky a následne ich predávajú. Celý biznis riadia zo svojho domu, keď si za týždeň prídu na celkom pekné peniaze. Podľa ich posledných slov im biznis prekvitá.

Zaujímavá náplň práce spočíva v skupovaní hračiek a sladkostí online z eBay a ich následného predaja. Takýmto spôsobom zarobia až 140 eur za týždeň. Teraz sú z nich celebrity.

Pyšná matka Rachel tvrdí, že to celé začalo záujmom Elizabeth o svet biznisu. "Elizabeth sa chcela naučiť zarábať peniaze, aby si mohla našetriť na univerzitu. Chce sa stať vedcom alebo inžinierom, ale ihneď pochopili, že na to bude potrebovať peniaze."

Milý príbeh dvoch malých
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: DailyMail)

Namiesto hrania sa s bábikami tak obe sestry naplno zarábajú, aby mohli v budúcnosti študovať. Jedna má na starosti hračky, druhá sa zase stará o sladkosti. Cez internet nakúpi sladkosti, doma ich zabalí do pekných obalov a obratom predá.

Milý príbeh dvoch malých
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: DailyMail)

Nebolo to však od začiatku také jednoduché. Najprv museli získať peniaze na rozbeh podniku. Ponúkol sa otec a starý otec, ktorí mali ale jednu podmienku. Chceli vidieť profesionálny biznis plán ako si predstavujú svoje podnikanie.

Milý príbeh dvoch malých
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: DailyMail)

Keď sa im to napokon podarilo, zorganizovali prvý akciu na Vianoce. Vianočný jarmok, kde pre deti pripravili svoje produkty. "Je to naozaj zábava, nielen že to výborne zvládajú, navyše je to pre ne aj zábava. Vtipné je vidieť sedieť ich na gauči, kde je okolo nich samé kúsky papiera a kalkulačka," povedala pyšná matka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu