Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Krásna čašníčka (18) dostala rekordné prepitné: Stačil úsmev a ochota!

Abigail bude môcť pokračovať v štúdiu Zobraziť galériu (2)
Abigail bude môcť pokračovať v štúdiu (Zdroj: kikn.com)

LINCOLN - Mladá servírka z Nebrasky dostala nedávno fenomenálne prepitné. Hostia ocenili, že k nim bola neuveriteľne milá a mala pozitívne vystupovanie, čo sa dnes už často nevidí. Taktiež ich dojal jej ťažký osud. Vďaka získaným peniazom teraz bude môcť pokračovať v štúdiu na vysokej škole.

Správny prístup ku zákazníkovi sa vypláca. Keď do reštaurácie Cracker Barrell v meste Lincoln pred pár dňami vstúpili dvaja muži, žiadali byť usadení v sekcii, ktorú obsluhuje tá najnevrlejšia čašníčka. Vraj preto, aby ju rozosmiali a zlepšili jej náladu. Bolo im povedané, že v podniku pracujú iba milé čašníčky a jedna z nich, Abigail Sailorsová im vzápätí našla voľný stôl.

Osemnásťročná dievčina bola ku zákazníkom veľmi ústretová a stále sa usmievala. Keď sa jej spýtali, aký je jej životný príbeh, vyrozprávala im ho. A muž zostali v riadnom šoku. Abigail totiž prežila ťažké detstvo; keď bola malá, jej mama mala ťažkú autonehodu a odvtedy sa o ňu a jej štyroch súrodencov nedokázala postarať. Deti boli preto umiestnené do detských domovov. Neskôr sa dostali do pestúnskej starostlivosti, ich nevlastný otec ich ale týral, za čo putoval do basy.

Tínedžerka sa ďalej zmienila o tom, že práve dokončila prvý semester na Trinity College v Severnej Dakote, ale že kvôli nedostatku peňazí ju zrejme nedokončí.

Krásna čašníčka (18) dostala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: kikn.com)

Mužov jej smutný životný príbeh tak dojal, že jeden z nich jej vypísal šek na 6000 dolárov (4408 eur) a navyše dvojica v reštaurácii nechala ďalších sto dolárov (73 eur) ako prepitné, ktoré si Abigail rozdelila s kolegyňou. "Nemohla som tomu uveriť. Chcela som sa im poďakovať, ale oni len povedali, aby som sa poďakovala Bohu," povedala šťastná študentka webu magazínu People.

Servírka dostala rekordné prepitné

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu