Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO, ktoré rozplakalo Britániu: Vojak dcérku (10) neskutočne prekvapil!

Megan v objatí so svojím otcom
Megan v objatí so svojím otcom (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Desaťročná Megan Adamsová minulú nedeľu vystúpila na charitatívnom podujatí organizovanom pre britských vojakov a vojnových veteránov. Aj jej otec je jedným z nich a domov sa mal vrátiť o tri mesiace. Prišiel však skôr a svojej dcérke tak pripravil nezabudnuteľné prekvapenie.

V londýnskej Royal Albert Hall sa pred pár dňami konala dobročinná akcia pod záštitou Poppy and Rememerance Day, ktorej cieľom je pripomínať si vojakov slúžiacich v britských jednotkách a ich rodiny. Pri tejto príležitosti vystúpilo v koncertnej hale množstvo umelcov vrátane dievčenskej skupiny Poppy Girls.

Jednou z jej členiek je aj malá Megan, ktorej otec, nadporučík Billy Adams, tiež slúži v armáde. Keď zbor dospieval, slova sa ujal moderátor Huw Edwards. "Otec jedného z dievčat slúži na operácii v Indickom oceáne. O tri mesiace sa má vrátiť domov. Megan, mám pre teba jedno veľmi milé prekvapenie," povedal.

Vtom už sa na schodoch objavil Billy. Keď ho Megan zbadala, okamžite sa k nemu rozbehla a padla mu do náručia. Tento dojemný moment roztlieskal a postavil na nohy celú sálu. Mnohým prítomným vrátane grófky z Wessexu Sophie a manželky podpresedu vlády Nicka Clegga Miriam sa do očí tlačili slzy. Široký úsmev bolo zas vidieť na tvári kráľovnej Alžbety, jej manžela princa Phillipa a dcéry Anne.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu