Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Najromantickejší darček na svete: Snúbenicu týmto dojal k slzám!

Jess sa pri darčeku poriadne rozcítila
Jess sa pri darčeku poriadne rozcítila (Zdroj: YouTube)

NEW YORK - Po prekvapení, ktoré Američan Vas Alli pripravil predminulé Vianoce svojej priateľke, chcel počas tých ostatných vymyslieť ešte niečo lepšie. Tromfnúť samého seba je ale niekedy poriadne ťažké. Mladík to však dokázal a prišiel s niečím, čím dievčine totálne vyrazil dych.

Alli rozhodne vie, čo je to romantika. V roku 2012 ju pri vianočnom stromčeku požiadal o ruku. Tentoraz chce prísť s ešte originálnejším darčekom, ktorý by jeho lásku Jessicu úplne odrovnal.

Rozhodol sa, že jej podaruje plyšového medvedíka Whiteyho, s ktorým sa kedysi hrávala ako malá, ale neskôr ho stratila. Mladý muž celé mesiace surfoval na webe a na stránkach, na ktorých sa predávali staré hračky, si pozrel viac ako desaťtisíc plyšákov.

Jeden vyzeral presne ako Whitey, ale bol veľmi poškodený. Mal takmer odtrhnutú hlavu, chýbalo mu jedno ucho, nos, oči a aj značná časť výplne. Alli ho teda zobral do zariadenia, ktoré opravuje staré plyšové hračky a dalo ho dokopy. Potom už zostával posledný krok - dať ho svojej snúbenici pod stromček.

A čo na sentimentálny a vskutku originálny darček povedala? Jej emotívna reakcia hovorí za všetko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu