Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

VIDEO rozplače aj chlapa: Dojímavé okamihy, ako prichádza na svet dieťa

Najšťastnejší okamih ich života Zobraziť galériu (3)
Najšťastnejší okamih ich života (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Pôrod je nezabudnuteľný okamih v živote každej ženy. Je preto dôležité, aby počas neho mala vytvorené vhodné podmienky. Pre dieťatko je totiž najlepšie, keď sa narodí do prirodzeného prostredia, v ktorom vládne pokoj. Presne taký, aký vyžaruje z nasledujúceho videa.

Neskutočné video sa pred pár týždňami objavilo na serveri YouTube. Zobrazuje mladú Američanku, ako sa pripravuje na pôrod vo vode v pohodlí svojho domova a za asistencie pôrodný báb. Tie v obývačke rozložili malý bazén a čakali, kedy to príde.

Čas pomaly plynie a Brittany má stále väčšie bolesti. Zvláda ich však bravúrne, a to aj vďaka svojmu partnerovi, ktorý sa o ňu dojemne stará a dáva jej tak najavo svoju lásku.

VIDEO rozplače aj chlapa:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Keď už Brittany cíti, že bábätko sa pýta von, vlezie do bazéna a začne tlačiť. Celý čas pri tom v dome vládne absolútne pokojná atmosféra, ktorá len umocňuje jedinečnosť tejto chvíle. Tú zavŕši narodenie chlapčeka Sloana, ktorý ani nemohol prísť na svet krajším spôsobom.

VIDEO rozplače aj chlapa:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Toto krásne video má na svedomí Natasha Hanceová, ktorá už dlhší čas pracuje ako dula (špeciálne vyškolená žena, ktorá poskytuje starostlivosť ženám počas tehotenstva, pôrodu, šestonedelia a dojčenia, pozn. red.). Posledné tri roky pôrody dokonca aj fotí. Sama má päť detí, takže presne vie, čím si rodičky pri pôrode prechádzajú. Natashinu prácu zverejnili mnohé svetové magazíny, ktoré ocenili jej citlivý prístup a schopnosť emotívne zaznamenať prvé spoločné momenty rodičov a ich dieťatka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu