Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dojímavý návrat vojaka z Afganistanu: Rodine nič nepovedal a prekvapil ju!

Bethany objíma svojho manžela Zobraziť galériu (2)
Bethany objíma svojho manžela (Zdroj: YouTube)

OKINAWA - Stretnúť sa so svojím milovaným blízkym po dlhom čase je vždy veľmi dojímavé. A o to viac, keď vôbec netušíte, že sa vracia domov. Takéto krásne prekvapenie čakalo na Bethany Bronsonovú po tom, ako sa jej manžel, ktorý je profesionálnym vojakom, vrátil z Afganistanu.

Kapitán Hyrum Bronson slúžil v krajine zmietanej vojnou viac ako polroka. Jeho žena každý deň tŕpla a modlila sa, aby sa vrátil domov živý a zdravý. Nedávno sa jej najväčšie prianie splnilo.

Keď pilot amerického letectva pred niekoľkými dňami opúšťal Afganistan, povedal si, že Bethany nič nepovie a prekvapí ju. Po príchode do Japonska, kde jeho rodina žije, sa obliekol do potápacieho výstroja a vybral sa za ňou. Manželka bola práve spolu s deťmi a priateľmi pri mori. Jeden z nich vzal kameru a spýtal sa jej, čo by Hyrumovi odkázala. "Milujem ťa a veľmi mi chýbaš," povedala a so smiechom dodala, že jej chýba aj jeho telo.

Vtom sa za ňou vynoril potápač, v ktorom svoju chýbajúcu polovičku najprv vôbec nespoznala. "Pani Bronsonová, Váš manžel je späť a hlási sa do služby," zaznelo z jeho úst.

Dojímavý návrat vojaka z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Keď Bethany videla, že to je Hyrum, stratila reč, pretože nemohla uveriť vlastným očiam. Potom ho objala a ešte hodnú chvíľu nepustila. A nemožno sa jej diviť, veď svojho muža nevidela viac ako šesť mesiacov. Pri sledovaní nasledujúceho videa pravdepodobne budete potrebovať zásobu vreckoviek.

Dojemný návrat vojaka domov

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu