Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Šoky v SuperStar: Haberov megatrapas, speváčky na nespoznanie!

Paľo Habera spôsobil trapas, súťažiace boli na nespoznanie. Zobraziť galériu (38)
Paľo Habera spôsobil trapas, súťažiace boli na nespoznanie.

PRAHA - Jedno prekvapenie za druhým! S filmovými melódiami akoby prišli do SuperStar úplne noví ľudia, minimálne čo sa ženského osadenstva týka. Napríklad Virgínia Buberníková (18) sa v úvode predstavila s krátkymi vlasmi a dokonca aj s inými očami, než aké má v skutočnosti. So šedomodrými šošovkami vyzerala ako celkom iný človek. Ešte viac ale snáď šokoval porotca Paľo Habera (51), ktorý v podstate odporučil divákom nepozerať Markízu a Novu.

Úplne zmenené! V úvode večera s filmovými hitmi sa medzi superstaristami objavila aj Mia z Pulp Fiction. Aspoň tak vyzerala v spoločnej choreografii Virgínia Buberníková. Ešte viac však prekvapila niečím iným než krátkou parochňou. Zrejme stylisti majú na svedomí, že Gina pozerala na divákov z obrazovky šedomodrými očami. Jej prirodzená farba je pritom hnedá.

Rovnako na nespoznanie bola aj Kristína Debnárová, ktorá sa tentoraz na seba naozaj príliš nepodobala. A Tereza Mandzáková prekvapila svojím uvoľneným imidžom aj porotcov. „Pred týždňom tu bola matka predstavená a teraz je tu rozjuchaná divožienka, polonahá. To je veľmi veľký prerod,” skonštatoval Ondřej Soukup. Na pódiu bola východniarka dokonca bosá.

Úplný šok ale počas priameho prenosu spôsobil Paľo Habera. Tvorcom narobil poriadne vrásky. Adama Kukačku, ktorému asistovali tanečnice v negližé, totiž prirovnal k seriálovému svákovi Raganovi. Mladík ale nevedel, o koho ide. „Keď si raz zapneš inú televíziu, ako je Markíza a Nova, tak to možno uvidíš,” vysvetlil mu s úškrnom spevák. Až po šokovanej reakcii svojej kolegyne Ewy Farnej si uvedomil, že sa voči svojim chlebodarcom nezachoval práve najlepšie. „Pardon, omlouvám se,” vyliezlo z neho v snahe vykorčuľovať z trápnej situácie.

Vyraďovanie

Ako každé kolo, aj to filmové muselo skončiť vyhodením jedného z účastníkov. Tentoraz diváci poslali najmenej hlasov Virgínii Buberníkovej, ktorú za najhoršiu označili zhodne aj všetci traja porotcovia. Ako však poznamenal moderátor Roman Juraško, samotná Gina si už zostať ani nepriala. „Už mi chýbal ten môj život. A cítila som, že je tu už na mňa priveľa dobrých spevákov,” komentovala svoj koniec v šou tmavovláska.

Viac o jej pocitoch sa môžete dozvedieť v utorok o 7.45 v našom online rozhovore.

Prečítajte si: Ewa Farna umlčala kritikov: Pozrite si, ako zaspievala I Will Always Love You!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu