Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Haberov kolega zo SuperStar: V telke strápnil naraz manželku aj slovenskú partnerku!

Ondřej Soukup strápnil pred divákmi obe svoje ženy. Manželku Gábinu Osvaldovú aj súčasnú partnerku Luciu Šoralovú. Zobraziť galériu (4)
Ondřej Soukup strápnil pred divákmi obe svoje ženy. Manželku Gábinu Osvaldovú aj súčasnú partnerku Luciu Šoralovú.

PRAHA – Riadne si zavaril! Ondřej Soukup (62), ktorého si mnohí diváci pamätajú najmä ako porotcovského kata zo speváckej šou SuperStar, si servítku pred ústa kladie zrejme málokedy. Potvrdil to aj nedávno, keď pred televíznymi kamerami zosmiešnil naraz svoju manželku Gábinu Osvaldovú (59) a aj súčasnú partnerku Luciu Šoralovú (36). Stačilo mu na to pár viet.

Nezvyčajná rada! Ondřej Soukup je povestný svojským zmyslom pre humor, čo dokázal aj v polohe porotcovského kata v speváckej šou SuperStar. Ako sa však zdá, občas nešetrí okrem súťažiacich ani najbližších. Nedávno si vzal na mušku svoje ženy – zákonitú manželku Gábinu Osvaldovú a partnerku Luciu Šoralovú, s ktorými už nejaký ten čas žije v zvláštnom milostno-pracovnom vzťahu.

„Radil by som každému chlapovi, aby vymenil svoju starú ženu za mladšiu. Síce vás určite o niečo oberie, ale tých pár mesiacov bude stáť za to,” poznamenal v televízii skladateľ, ktorý tak zosmiešnil obe svoje ženy naraz.

Osvaldová a Soukup sa nerozviedli ani napriek tomu, že už dlhé roky majú iných partnerov. Hudobníka očarila sympatická Slovenka Lucia Šoralová, ktorá mu nedávno porodila dcérku. A hoci spolužitie všetkých spomínaných je relatívne harmonické, obom dámam sa zrejme vôbec nepáčila nemiestna poznámka, ktorá zaznela z úst samotného Ondřeja.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu