Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Superstaristka po slovnom útoku od Haberu: Pali, teraz hovorím ja!

Veronika Stýblová sa rozplakala v počas nedeľňajšieho živého prenosu. Porotca Paľo Habera jej slzy označil za falošné. Zobraziť galériu (6)
Veronika Stýblová sa rozplakala v počas nedeľňajšieho živého prenosu. Porotca Paľo Habera jej slzy označil za falošné.

BRATISLAVA – Čo je veľa, to je moc! Porotcovský kat Paľo Habera (50) je známy drsnými vyjadreniami na adresu nádejných spevákov v šou SuperStar. Tento rok by sa mohlo síce zdať, že sa s necitlivými rečami mierni, no svojím nedeľňajším výrokom na adresu Veroniky Stýblovej (18) to opäť raz zaklincoval. Jej slzy v priamom prenose označil za falošné. To však zrejme nevedel, že za jej plačom stojí vážna choroba blízkej osoby. Čo si o jeho slovách myslí samotná blondínka?

Tretie finálové kolo markizáckej šou SuperStar bolo plné emócií. Podobne ako predchádzajúce týždne, ani táto nedeľa sa nezaobišla bez sĺz. Rozplakala sa aj favoritka súťaže Veronika Stýblová. No nie kvôli vypadnutému súťažiacemu. Za jej rozcítenie mohol blízky človek, ktorý trpí vážnou chorobou. Konkrétne išlo o jej tetu, na ktorú je veľmi naviazaná a ktorá v súčasnosti zvádza boj o život - zápasí s rakovinou. Skladbu venovala jej. Po odspievaní sa rozplakala. Pavol Habera označil jej slzy za falošné. 

S ohľadom na tieto okolnosti však porotcove slová vôbec neboli na mieste. No ako nám sama Stýblová prezradila, vyjadrenie ju nezaskočilo. „Jeho názor mu jednoducho nemôžem zobrať. No zaspievala som to a správala som sa tak, ako som to v tom momente cítila. Preňho to mohlo byť falošné, no pre osobu, ktorej som to venovala, to určite znamenalo veľa,“ povedala pre topky.sk blondínka, ktorá má k tete naozaj veľmi blízko – odmalička jej nahrádzala babku, ktorá zomrela veľmi skoro.

Ďalej sa však blondínka k téme nechcela vyjadrovať. „Myslím, že už bolo všetko povedané. Nechcem sa k tomu ďalej vyjadrovať. Ďakujem za pochopenie,“ slušne reagovala mladá speváčka. V každom prípade by sa mal Habera do budúcnosti nad svojimi výrokmi zamyslieť skôr, ako ich vypustí z úst.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu