Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Veľké prsia ju trápia: Komplexy mladej superstaristky!

Jana Halašková má čo ponúknuť mužským očiam. Na kasting sa však radšej zahalila. Zobraziť galériu (14)
Jana Halašková má čo ponúknuť mužským očiam. Na kasting sa však radšej zahalila.

BRATISLAVA - Zaujme každého! Jana Halašková (21) zvyčajne púta pozornosť všade, kam vkročí. Môžu za to jej neprehliadnuteľné prednosti. No kým iné ženy kvôli takémuto efektu využívajú silikónové výplne, Bratislavčanka sa za svoju veľkosť hanbí. Zrejme preto prišla pred porotu na kastingu zahalená do koženej bundy. Topky.sk však majú zábery z jej súkromného archívu.

Nespokojná! Mnohé ženy túžia po veľkých prsiach a neváhajú kvôli tomu aj niekoľkokrát navštíviť kliniku plastickej chirurgie. Opačný problém trápi Janu Halaškovú, ktorá sa už druhý raz vo svojom živote vybrala na kasting SuperStar.

Bratislavčanka sa totiž už od mladého veku musela vyrovnávať s tým, že si ju kvôli objemným vnadám každý všíma. A nie vždy je to príjemné. „Moje prsia mi robili dosť problém, ale učím sa s tým žiť. Vždy ma však zamrazí, keď sa  ma niekto spýta, či sú to silikóny,” prezradila Jana.

Nádejná speváčka, ktorá často mení účesy a farbu vlasov, dokonca v istom období uvažovala o zmenšení svojich predností. „Pred dvomi rokmi som chcela ísť na operáciu, ale napokon som uprednostnila vtedajšiu SuperStar,” povedala Halašková. „Niekto veľké prsia berie ako dar, ja však nie,” dodala.

Keďže sa však Jana venuje hudbe a spievala aj v kapele, občas pózovala fotografom na promo zábery. A tí rozhodne neboli za to, aby sa Jana zahaľovala. Snímky z jej archívu si môžete pozrieť v GALÉRII.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu