Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Tvrdá odplata za sex so psom: Bartošovej exmilenec útočí na SuperStaristku!

Bozky pred fotografmi sú minulosťou. Domenico Martucci ide superstaristku Evu žalovať. Zobraziť galériu (8)
Bozky pred fotografmi sú minulosťou. Domenico Martucci ide superstaristku Evu žalovať.

PRAHA - Nečakaná dohra! Eva Feuereislová (23) prežila v uplynulých mesiacoch románik s nechválne známym Domenicom Martuccim (36), expartnerom Ivety Bartošovej (46). Po tom, čo blondínka absolvovala kasting do najnovšej SuperStar, sa však ich vzťah naštrbil. Údajného šľachtica dokonca slečna obvinila zo sexuálnych praktík so zvieratami. A to nemala robiť! Táto kauza totiž najnovšie smeruje na súd. Topky.sk zisťovali, akú bude mať tento konflikt dohru.

Z lásky nenávisť! Eva Feuereislová sa v SuperStar zviditeľnila tým, že do dotazníku uviedla ako svojho priateľa Domenica Martucciho. Ten teraz tvrdí, že ich partnerský zväzok bol len fingovaný. Blondínka má však inú verziu. „Vážny konflikt v našom vzťahu nastal až kvôli SuperStar. Nebola som na tom psychicky najlepšie, bola som na ňom citovo závislá a keď ma neprišiel včas podporiť, pokašľala som aj vystúpenie. Tie jeho reči sú asi pomsta za to, že ma vďaka SuperStar bolo viac vidieť,” povedala nám.

V hneve na svojho bývalého však povedala aj oveľa horšie veci. Obvinila ho z toho, že od nej požadoval zvrhlé sexuálne praktiky a ukazoval jej na internete psie údy. „V nejakom rozhovore o mne hovoril, že som ešte neskúsená, že ma musí zaučiť. Tak neviem, či myslel hrátky so zvieratami, lebo mi potom ukazoval také obrázky,zopakovala túto verziu aj pred nami.

Martucci samozrejme označuje jej slová za lož. Bráni sa v médiách aj na sociálnej sieti. „Už sa strašne teším, až budem žalovať toto dievča kvôli tým nechutným klamstvám a ohováraniu. Myslím, že bude musieť tvrdo pracovať poriadne dlho, aby zaplatila morálne škody, čo po nej budem chcieť. Nezachráni ju ani najlepší právnik na svete,” napísal si na svoj facebookový profil. Pre Super.cz doplnil, že žalobu podá v Košiciach, aby blondínka platila čo najviac za dochádzanie na súd.

Topky.sk zisťovali, čo na to Feuereislová. „Príde mi to na smiech, naozaj som dostala záchvat smiechu. Ľudia sa ma pýtajú, či je normálny. Podľa mňa je klamár alebo schizofrenik,” reagovala na Domenicove vyhrážky. „Čo som povedala, to je pravda. Ukazoval mi aj zábery, ako sa jeho bývalá fotila nahá so psom, akože do charitatívneho kalendára. Toto keby odo mňa niekto chcel, tak si pomyslím, že je úchylák,” dodala. Súdu sa vraj nebojí. Ale ľutuje, že sa s Martuccim vôbec dávala dokopy. „Neviem, ako som mohla mať tie ružové okuliare a byť s ním. Ale keď máte niekoho rada, neriešite, čo si o ňom myslia ostatní. V konečnom dôsledku mi to uškodilo aj v SuperStar, že som ho vôbec do toho dotazníka písala,” uzavrela Eva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu