Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Vzbura voči Markíze: Toto je podraz, robíte si na mne reklamu!

Dominika Klempárová sa dostala do šikovných rúk. Svoju premenu však vníma od Markízy ako účelový krok. Zobraziť galériu (14)
Dominika Klempárová sa dostala do šikovných rúk. Svoju premenu však vníma od Markízy ako účelový krok.

BRATISLAVA - Nečakaná reakcia! Na poslednom kastingu novej SuperStar sa predstavila aj Dominika Klempárová (17) zo Spišskej Novej Vsi. Tínedžerka hlasom zaujala, ale porota dosť skritizovala jej výzor. No do divadla už prišla ako vymenená. Nešlo však o aktivitu súťažiacej, iniciatíva na zmenu imidžu vyšla od samotnej televízie. A východniarka štábu veľmi vďačná nie je. Prečo? Čítajte viac!

Nechcená pomoc! Dominika Klempárová predstúpila na kastingu SuperStar pred porotu neupravená a v oblečení, ktoré nelichotivo zdôrazňovalo jej plnoštíhlu postavu. Keďže však ukázala aj talent, Paľo Habera na ňu nebol taký ostrý, ako má vo zvyku.

Slovenský kat pomerne jemne mladú východniarku upozornil, že by mala niečo urobiť so svojím „obalom”. „Viete, nikto nevidel, čo bolo pred tým kastingom. Koľko hodín som nespala, ako dlho som cestovala autobusom - na nejaké špeciálne úpravy proste nebol čas,” povedala nám k tomu Dominika.

V úplne inom svetle sa ale ukáže v divadelnom kole. S vynoveným imidžom porotu pri nakrúcaní pozitívne šokovala a dočkala sa aj pochvaly od Haberu. Keď sme však Klempárovú kontaktovali, veľké nadšenie neukázala. „Ja som do SuperStar nešla kvôli oblečeniu a novej farbe na vlasoch,” vyhlásila pre topky.

Táto premena totiž nebola výsledkom jej snaženia. Vizážistom ju do parády zverila televízia Markíza. K novému outfitu, vyžehleným a prefarbeným vlasom tak prišla východniarka bez vlastnej iniciatívy. „Ja si to vážim, ale teraz si na mne robia reklamu,” povedala so znechutením Dominika. „Nemyslím si, že to bolo prospešné pre mňa, ale skôr pre nich. Mne ide len o to, aby som sa vďaka spevu dostala čo najďalej,” dodala na záver.

Zahlasujte za svoju obľúbenú televíznu šou. Kliknite SEM!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu