Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Farna to v SuperStar preháňa: Ewa, si trápna!

Televízni diváci nie sú z afektovaného správania Ewy Farnej vôbec nadšení, práve naopak. Zobraziť galériu (8)
Televízni diváci nie sú z afektovaného správania Ewy Farnej vôbec nadšení, práve naopak. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Ako z divých vajec! Speváčka Ewa Farna (19) sa na úlohu porotkyne v aktuálnej sérii SuperStar veľmi tešila. Nadšenie z faktu, že sedí za porotcovským stolíkom, dáva aj patrične najavo. Za svoje prehnané a až príliš uvoľnené správanie však zatiaľ počúva zo strany divákov skôr obrovskú kritiku než pochvalné slová. Mnohí sú z afektovaného vystupovania mladej brunetky znechutení a zhodujú sa v tom, že by sa mala začať krotiť.

Už počas druhej série SuperStar sa šepkalo o tom, že by sa mala Ewa Farna podieľať na hľadaní speváckych talentov. Lukratívny flek ale vtedy napokon získala Helena Zeťová, ktorá tvorila ženskú časť poroty spoločne s Gábinou Osvaldovou. V tretej sérii medzinárodnej súťaže sa však dostala na rad aj mladá brunetka.

Speváčka to však v úlohe odborníčky nemá vôbec ľahké. Dôvod? Jej nevyspytateľné správanie a divoké reakcie sa televíznym divákom absolútne nepozdávajú. „Tá Farna, to je tragédia. Je trápna. Správa sa ako sprosté decko a myslí si, aká je svetová. Opak je pravdou,“ znie jeden z diváckych názorov. Podobných príspevkov, ktoré Ewu vôbec nešetria, je neúrekom: „Nemôžem sa pozerať na to, ako sa prevádza. To radšej prepnem na niečo iné. Je to pekné, že chce zaujať, ale menej je niekedy viac.“ 

Ewa však prehnaným správaním neirituje iba ľudí pred obrazovkami. Podľa našich informácií totiž viackrát nahnala strach aj samotným súťažiacim. „Je to divoška. Skáče po porotcovskom stole, oblieva sa vodou, emócie dáva najavo hlasným krikom. Mnohých to poriadne stresuje,“ dozvedeli sme sa zo zákulisia súťaže.

V súvislosti s kritikou sme sa usilovali s mladou porotkyňou skontaktovať. Chceli sme vedieť, ako vníma tieto negatívne reakcie a či plánuje do budúcna na svojom správaní niečo zmeniť. Interpretkina manažérka však na naše otázky do týchto chvíľ nereagovala.

Oslovili sme aj speváčku Daru Rolins, ktorá sa ako porotkyňa objavila v dvoch ročníkoch SuperStar a tiež v Hlase Česko Slovenska. Spýtali sme sa jej, ako hodnotí vystupovanie svojej kolegyne. „Je mladá a talentovaná. Má všetko, čo má speváčka mať. Sedí v porote právom. Či sa ľuďom jej prejav páči, je vec názoru. Nič však nemení na fakte, že si ako ´šoubizová hviezda´ môže dovoliť byť prirodzene svoja,“  reagovala diplomaticky pop diva.

Prečítajte si: Najmladšia v histórii SuperStar: Prečo je devätnástka Ewa Farna v porote?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu